Teade

Collapse
No announcement yet.

T-line subwoofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    T-line subwoofer

    Tuli siis suur tahtmine ehitada t-line subbar,kuna tegemist proovi kastiga siis ei tahtnud raha selle peale kulutada ja kasutasin olemas olevaid vineeri,saepuruplaadi tükke.Valjukaks järjekordselt vana Audes 104-8.Kast on häälestatud 30hz peale,liini pikkuseks tuli sellel juhul 2,3m.Sound on tõesti midagi erilist,puudub inverterkasti "laiskus",samas on bass väga sügav ja täpne.Erinevalt inverterkastist ei käi bass nagu kerest läbi,vaid kui kõvemini mängima panna tekib selline tunne et bass liigutaks su käiseid vms .Kuna pole korraliku filtrit siis tervet tulemust pole kuulnud ja homme proovin ehk seda ka kui vatiini sisse panna kuda heli muutub.
    Paar pilti ka,ütlen veel et tegemist proovikastiga,pole isegi liimi kasutatud,ainult kruvi ja silikoon,et kui ta poleks soovitud häält teind siis oleks saand ära lammutada niiet nagu näha välimus väga jube,aga ei pannud sellele mingit rõhku.

    pilt1
    pilt2

    #2
    Jah, kui ta tõesti ilusti mängib siis pole midagi halba öelda.
    Nüüd siis jääb lõpuks veel viimistluse osa teha. Aga mis ta on sul sealt ülevalt lahti, seal läheb veel juhe ka või petab pildi peal lihtsalt ära?

    Comment


      #3
      Külgevaates kast selline pilt3

      Comment


        #4
        tore,et katsetajaid lisandub
        2,3 meetripikune kamber peaks teoreetiliselt nüüd koos vatiiniga veel madalamale mängima hakkama
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

        t-linespeakers.org

        Comment


          #5
          tere, pole sellisest asjast varem huvi tundnud, aga tahtsin mõnd asja küsida.
          nimelt, kuidas toimub selle kasti arvutimine? kas selle "murdmiskoha" ümaramaks tegemine ka aitab midagi? kas kasti asendi muutmine tekitab helipildis mingit efekti - külili maha pannes näiteks? kas element ise peab olema näoga vahetult kuulaja poole(või võib panna ka kõlari nurga taha)? kas üles jääv auk peab olema ilma igasuguse takistuseta nagu ka subwoofri puhul inverter? kas ehitamine peab olema väga täpne(annab võrrelda subwoofri ehitamise või bandbass kasti ehitamisega)?
          oleksin tänulik, kui saaksin nendele küsimustele vastuse.

          Comment


            #6
            kui viimistlus ära teha saad korraaliku asja endale

            Comment


              #7
              vatiin pane kindlasti,muidu kaotad kontrolli bassi üle(x max ) lisaks kõrgemate peegeldused.Kas ava veidi suur pole,pildilt nagu tundub.Minuarust pidi efekt. pindalaga sama suur olema,aga võin ka eksida.Igaljuhul tore,et julgesid teha.

              Comment


                #8
                täitsa pro värk, kui kasti välumus kah korda teha. äkki viskad joonised andmed mulle mailile?
                TeamRMS

                Comment


                  #9
                  See 3. pilt seletab jah, mix pealt selline Minu teadmatusest, polnud aimu sellest T-Line`st Aga kui kõik valmis, siis kirjuta kuidas mängima jäi ja mõni pilt, kui lõppviimistlus tehtud. Hea, kui on julgeid ettevõtjaid, kellest eeskuju võtta Kõike Paremat ja EDU!

                  Cert85

                  Comment


                    #10
                    Viimitlust ei tule sellele kastile,see on proovikast ja üsna nõrgalt kokku pandud,lammutan ta millalgi ära.Kevadel kui uued tornid valmis saan,siis ehitan uue T-line kasti ja võibolla visaton W300S valjukaga.

                    Comment

                    Working...
                    X