Teade

Collapse
No announcement yet.

Soovitage Audese bassikat (oli: soovitage)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Tony_T@Feb 10 2005, 17:44
    Kindlasti. Tegu siis DC-DC konverteriga, mida küll minuteada kasutatakse kallimate autovõimude puhul, vaevalt aga milleski, mis maksab alla 5k.
    DC-DC on kõigil autovõimudel sees, mille reaalne RMS on üle 50W, sõltumata hinnast.

Comment

Hüva. Kunagi (10 a. eest?) oli see küll ainult kallimate asjade rida. Unustasin, et vähemalt pooljuhtelektroonika on vahepeal arenenud ja odavamaks läinud. Pole uurinud eriti autovõime, mõnda ainult viimasel ajal, neil polnud sellest haisugi. Tavalised odavad u 4*200 W-misiganes. Ja need odavad pole 50W, tegelikult, ainult Teoreetiliselt võib-olla.
      Põhiline, mis tahtsin öelda on ikkagi see, et nende autovõimude imelised võimsusnumbrid saavutatakse madala koormustakistusega.

Comment

Ma oleks pidanud lisama 50W RMS 4-oomisel koormusel.

Comment

Originally posted by Tony_T@Feb 10 2005, 15:44
          Et kui korralik firma paneb oma autovõimu peale kirja 100W RMS on jama?
          Ei pruugi olla. 100W võib-olla 1 oomise koormuse korral. Ja (100W) RMS on väga venitatav mõiste.
          Ühepolaarsest 12 voldist võib ju ka muid pingeid teha.
          Kindlasti. Tegu siis DC-DC konverteriga, mda küll minuteada kasutatakse kallimate autovõimude puhul, vaevalt aga milleski, mis maksab alla 5k.
          mis vahet sel on..tüüp küsis nõu subbakate kohta mitte kas 100w autovõim on 100w h34r:
          mida sa lohh vahid

Comment

audeselt soovitaks mina 75W104-8 või 75W104-4. oleneb muidugi kas sa teed endale aktiiv- või passiiv woofri. soovitaks sul ehitada aktiiv woofr, sest siis sul ei ole mingeid jamasid, sest kui sa reciveri ja woofri vahele mingit voimu ei pane kaotab reciveri kohe natukene voimsust. kui sa teed aktiiv woofri siis osta 75W104-4 sest siin eestis müüdavatel simexi võimudel on 4 oomiste kõlarite puhul võimsus suurem.

naiteks:
            4 oomi - 150W võimul on pikaajaline võimsus 90W
            8 oomi - 150W võimul on pikaajaline võimsus 60W
            6 oomi - kahjuks ei mäleta palju sellel võimsus oli

nii kui nii sa ei hakka ju kuulama seda kõlli koguaeg mingi 130W või 160W peal, vähemalt nii arvan mina. keskmine võimsus mille peal sa seda kuulad on kuskil 25-55W. muidugi oleneb kui suur su tuba on kus sa seda kuulad.

mul on endal ka 75W104-8 ja see mürtsub nii et kole :P siia maani olen vägagi rahul oma ostuga ja ei kavatse veel niipea seda välja vahetada

Comment

Originally posted by hiiters@Feb 12 2005, 19:05

naiteks:
              äkki tead palju need võimud maksavad, endal ka plaanis üks võim osta 75W104-8 elemendile

Comment

kaller Postitatud Eile, 17:25
                QUOTE (hiiters @ Feb 12 2005, 19:05)

naiteks:

äkki tead palju need võimud maksavad, endal ka plaanis üks võim osta 75W104-8 elemendile
                150W võim maksab noores tehnikas 1050.-
                200W võim maksab ilma puldita mingi 2500.- umbes ja puldiga mingi 3000.-
                alates 200W peab tellima ja kahjuks edasi ei mäleta palju maksab 300W , 400W ja 600W võim

Comment

a seal nõrgemaid kui 150w ka on? st odavamaid

Comment

a seal nõrgemaid kui 150w ka on? st odavamaid
                    minuteada ei ole nõrgemiad ega odavamaid võime.
                    aga praegu ei ole kuskil neid myygil. peab mingi 2-3 nädalat ootama siis saabub uus kaup :P

Comment

niipalju kui mina tean, peaks olema kõikide võimudega nii, et mida väiksema takistusega kõlarid seal taga on, seda suurem võimsus. (liiga väike ei tohi takistus olla muidugi)

Comment

niipalju kui mina tean, peaks olema kõikide võimudega nii, et mida väiksema takistusega kõlarid seal taga on, seda suurem võimsus. (liiga väike ei tohi takistus olla muidugi)
                        uuemate võimudega ongi nii. aga anematest veneomadest ma eriti ei tea

Comment

Working...
                        X