asi selline et panin king audiole vene 50 w kõlari filtrisüsteemi vahele kuidas to mõjutab kõlarit
Teade
Collapse
No announcement yet.
vene 50 kõlari filtri süsteem king audiol
Collapse
X
-
ei tohiksgi m6jutada kunavenek6larite filtrid ei ole minu teada k6rgsageduse l6ikeks vaid l6ikavad madalad 2ra ning k6larisse jookseb toitest(v6imendi) v6i filtrist sama heli l2bi
vene 50 w kõlari filtrisüsteemi
kuidas to mõjutab kõlarit
Mõjutab kindlasti, olenevalt, missuguse filtri(või selle osa) sa vahele lülitasid.
OLGEM PALUN TÄPSEMAD OMA PROBLEEMI KIRJELDAMISEL!
Aitäh!Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
sry intz aga mulle tundub kyll nii kuna enamustel vene k6laritel on ainult keskmistele ja k6rgetele filtrid :S
Kui me räägime 3ribalisest kõlarist, siis seal on raudselt bassivaljukal ees jadaühenduses üks suur pool, mis summutab kõrgemaid sagedusi; filtrijärgu suurendamiseks võib seal olla veel ka konde jne.
Kesksagedusel selles samas filtris peaks samuti pool olema mingist punktist kõrgemate sageduste summutamiseks pool + enamustel juhtudel ka konde(teinekord lisaks ka mõni takisti); kõrgpääs osas(ehk siis mis lõikab ära mingist punktist madalamad sagedused - minimaalne variant konde, lisaks ka tihti pool.
Kõrgsageduse osa sarnaneb kesksageduse filtriosale.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by intz@Jan 28 2005, 18:53
sry intz aga mulle tundub kyll nii kuna enamustel vene k6laritel on ainult keskmistele ja k6rgetele filtrid :S
Kui me räägime 3ribalisest kõlarist, siis seal on raudselt bassivaljukal ees jadaühenduses üks suur pool, mis summutab kõrgemaid sagedusi; filtrijärgu suurendamiseks võib seal olla veel ka konde jne.
Kesksagedusel selles samas filtris peaks samuti pool olema mingist punktist kõrgemate sageduste summutamiseks pool + enamustel juhtudel ka konde(teinekord lisaks ka mõni takisti); kõrgpääs osas(ehk siis mis lõikab ära mingist punktist madalamad sagedused - minimaalne variant konde, lisaks ka tihti pool.
Kõrgsageduse osa sarnaneb kesksageduse filtriosale.
Comment
-
Originally posted by ahti@Jan 28 2005, 21:39
tegemist peaks olema kõrg ja kesksagedus filtriga kuna sinna vineeri plaadile pole midagi kirjutatud ei oska ka ma ka öelda milline ta on aga kunagi sõber pani siis tevalosse selle kõlli pildi ja öeldi et tegemist s50 kolariga ja see filter on sealt seest
eks ta mõjutab ikka, iseasi kuidas. aga noh... mis muutuda võib... ilmselt esiteks see, et kõrgemad sagedused kaovad (kui tugevalt neid alla surutakse see on iseasi, iseasi on ka see, mis sagedusest ülevalpool see lõikamine toimub). seda mõjutust peaksid ise ju kõrvaga kuulma, kui ta sinna ühendad.
Comment
Comment