Teade

Collapse
No announcement yet.

Bassika võim undab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bassika võim undab

Heco bassikas undab kindlal madalal sagedusel kuuldavalt (pakun suht huupi 50Hz ehk siis voolusagedusel). Ka siis kui signaali taga pole. Kusotsast veaotsingut alustada?
    Minu DIY blogi
    <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Lüütide vahetusest, võrguhäired kanduvad üle
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

mul amfitoni võim undas ka mingi 50Hz kandis...aga see oli täiega kahtlane lugu...kuulasin tookord mega vaikselt ka veel ja järsku hakkas undamine peale:S ei oskand midagi peale hakata sellega :S nüüd ta kükitabgi keldris ja ootab kuni see korda teha...Nii et selline küsimus, et kas mul ka siis lüüdid läbi?
      Mäll-mäll

Comment

kõik on võimalik...

To feel_the_bass: sa võta jootekolv kätte...soojenda toitelüüte ükshaaval...kui mõne soojendamisel toimub mingi muutus..selle undamise kohapealt..siis see lüüt peaks omadega vahetust vajama
        mida sa lohh vahid

Comment

Niih lüütide vahetuseni pole veel jõudnud, aga muutsin võimendiga ühendamise viisi. Enne olid pandud esikõlarid läbi supaka nii, et signaal võeti esikõlarite signaalist. Nüüd ühendasin supaka võimu sub-preouti. Ja müra on muidugi praktiliselt täiesti läinud - no väga ligidale kõrva toppides on midagi kuulda, aga see justkui ei sega. Kas on veel mõtteid kellelgi selle kohta? Õige see asi ikka ei ole vist.

/edit
          Intelligentsi kõrgem vorm-
          Supparil on Line In sisend ja esikõlarite sisend väljund,
          võimendil on kõlarite väljund ja sub-preout.
          LFE sisse lülitatud.

Ainult läbi line-in&#39;i muusika puhul signaal peale ei tule, kui esikõlarite sisend on ka samal ajal ühendatud võtab signaali peale. Müra puudub. Seega muusika puhul tuleb ikkagi signaal läbi kõlarikaablite, aga märksa nõrgemalt, kui line-in on ühendatud.

Seega tahab suppari võim ikkagi mõlemat ühendust taha, et normaalselt funktsioneerida. Järelikult on Heco insenerid sellise variandi siis leiutanud, et saaks muusikale bassi taha ja 5.1 samuti.

/edit jälle
          5.1 heliga - kui on ühendatud ainult subaka pre-out line-in&#39;i, siis kostub vasakust kanalist suht vaikselt muusika läbi. Parem on vakka. On see normaalne või? Mulle hakkab juba tunduma, et mingi loogika on ikka võimul läbi.
          Minu DIY blogi
          <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Working...
          X