Kui keegi teab kas on kuskil kodukas mingi lehekülg <_< Kus on üleval kõik või enamus Raadiotehnika kõlarid we võimud kah
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mida arvate kõllitest AC35-001
Collapse
X
-
http://www.radi0tehnika.narod.ru/radiotehnika.html
Ole lahke ..nii kõlarid kui võimud ja muudki võimud koos skeemidega..mida sa lohh vahid
-
Mu Sõbral on need kõllid RADIOTEHNIKA
AC35-001 Mul oleks soov saada rohkem infi nende kohta mis need siis õieti on andke oma arvamusi
Raadiotehnika
Comment
-
Endal olid ka ~3, või isegi 4 aastat tagasi need kõlarid.
algul tõõtasid mõlemad korralikult,aga olid mingi krapi väikse cd- maki taga.( ühel oli kõrge läbi).
siis,laenasin tädile sünnipäevaks,tagasi saaades tundisn kohe,et miskit on tuksis,kuna see kõlar,millel oli kõrge läbi, plõksus,ja jäi vait. Varsti ta plõksus järjest tihedamini,ja siis oli hoopis vait.
siis sain aru,et 0.o teine kõlar o nvõimalik arvutile taha panna. Too aeg kuulasin muusikat wmp-ga,ja seal on ju mingi bass booster jms sitt. Siis oli ikka põhiline,et bassi oleks.( ma ei ütle,et mind enam bass ei huvitaks vms).Ja siis see üks kõlar pidas nii kaua kenasti vastu,kuna sain endale S-90F kõlarid, koos võimuga.Nendega olin väga rahul,sest erinevus oli tunda.mai tea , võibolla oli asi sellest,et kõlaritel olid restid lahti,aga tundus,et S-90sed mängivad puhtamalt.Ja vaiksemalt kuulates oli S-90 rohkem "bassi".Enne S-90 saamist sai too läbi lastud võimuga kõlar viidud mingi asjapulga kätte, edasi ei tea, ühe vist müüs isa maha, teise kohta olen küsinud küll,et kas ta müüs naq. mõlemad maha vms.
Ja nüüd olen aru saanud,et nende eest oleks ka saanud kõva raha,ja vb. oleks mõnele väga kasulik olnud.
vast saab keegi aru ka midagi.
Comment
Comment