Teade

Collapse
No announcement yet.

star sound subwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

star sound subwoofer

tere kas olex motet soetada "15" star sound 300 w rms subwoofer kes tiab sellest kõlaristi midagi voix teavitada

ette tänades: jarx

..kavatsed soetada? egas muidu sellerahaeest ta väga mõttetu kraam nagu ei paista olevat...heli teeb küll
    mida sa lohh vahid

Comment

Mul on endal see 12 tolline, ehk siis ssw-3000 ja mina olen väga rahul. Absoluutselt ei kahetse ostu. Autos masseeris täitsa edukalt ja toas filmide ja muusika kuulamiseks on ka täitsa hea.

Comment

oleks küll mõtet, ma ostsin ja ei ütleks et raha valesti kulutatud oleks.
        Igaljujul King Audiost ja muudest tsink plekk pangedest üle. B-)
        Pole veel autos kahjuks kuulata saand kuna ei mahu auto pagassi.(paar centi jääb puudu et mahuks, Opel Vectra pagass on küll suur aga vot nact jääb puudu, kast ju 116l-päris ssur teine )

Comment

mul on ka star sound ja kast 116l, se ei mahu üldse pagassi... muidu kõll on normaalne. ise tahan seda maha müüa, sest tahax võimsust juurde. 600W on lahja.

Comment

Kui 600W lahjaks jääb,siis on Starsoundil pakkuda ka võimsamad "paugutajad".
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kui SSW-3000 jääb lahjaks,siis soovitan SSW 12 SVC
              Link
              Sõbral on selline ja mütsub jubedalt. Aga muidu endal see ssw-3000 ja täitsa rahul.

Comment

jobtvõimatt!!! 600w lahjaks? sa oled kurt w? mai tea mul pexab 300w'ne audes ka juba nii et toast tahaks ära minna kui vol poolepeal on :P
                Mäll-mäll

Comment

äkki lihtsalt sellel "greddyl"jääb äkki võim oopis lahjaks?kuidas sa seda kõlli kasutad toas või autos?
                  Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

ega ma ise seda ei osta aga yx sober tahab panna tuppa

Comment

Working...
                    X