Teade

Collapse
No announcement yet.

mis elemendi saaks 1500 eegu eest.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by saajatz@Mar 2 2005, 17:31
    mootori maht ja tüüp mõjutab tegelikult päris palju auto akustikat. ma ei teagi kuidas 1.4 liitirse mootoriga autole (mingi peugeot vist oli, kindel pole) panna seda elementi. päris keeruliseks läheks vist.
    on see fakt või niisama "minu arust" ?

Comment

ei tea kas just mootor mõjutab aga kere mõjutab kohe väga palju
      mida sa lohh vahid

Comment

mootor ei saa sul küll kuidagi akustikat mõjutada. akumulaator, kere jne...need mõjutavad küll

Comment

Originally posted by l2r-r2d@Mar 1 2005, 00:55
          bandpass kast tuleb ju veel suurem ... :blink:
          http://www.hvc.ee/index.php?action=show&doc=42 uuri seda lehte natuke
          TeamRMS

Comment

Originally posted by ripspeed+Mar 2 2005, 20:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ripspeed @ Mar 2 2005, 20:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-l2r&#045;r2d@Mar 1 2005, 00:55
            bandpass kast tuleb ju veel suurem ... :blink:
            http://www.hvc.ee/index.php?action=show&doc=42 uuri seda lehte natuke [/b][/quote]
            Sügavalt oleneb elemendis, mõningatel juhtudel võib isegi pisem tulla aga tavaliselt kipub suurem tulema.
            -

Comment

no antud elemendiga peaks ikka väikseb tulema kui neid kaks tükki vastakuti bandpassi mängima panna
              TeamRMS

Comment

kuule see 15" element ei lähe näiteks sierra pagassi niisamagi püsti ,sa räägid siin veel bandbassist. ma ietea aga ma ei usu eriti, et sedaani sellist kasti niisamasisse pistab. mine sa tea, äkki on ma olen liia väikestesse autodesse proovinud?&#33;

Comment

Sedaani puhul peab väga kõvasti ohverdama pagasiruumist nii või teisiti ja ega nende teiste keretüüpidegagi kerge ole ... peaks endale lausa universaali muretsema :lol:

EDIT: Saajatz iroonitses veidi :P
                  Teemasse ka natukene, suure hooga jäi küsimata et kas valik tehtud või ikka mõtlemisel veel?
                  -

Comment

mõtlemisel...

Comment

ülemiste keskuses audio sound xe 300w 800krendal on soovitan

Comment

Soovitaks rockford fosgatelt midagi selle raha eest. Nii palju kui kuulnud olen,siis 150 W RMS fosgate element kinnises kastis tagus ikka väga hästi selle võimsuse kohta.

Comment

Working...
                        X