Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Star Soundi poole oled ka vaadanud. Endal ssw-3000 mis üsna madala otsa kõlar(600 eeku) ja mina väga rahul, näiteks võin tuua et ühes golfis on saavutatud selle kõlariga umbes 136 db. Võimu ei mäleta mida kasutati. Minu meelest see täitsa kõlbab ja esimeseks bassikaks oleks ju päris hea, või mis? Ja kui katki läheb siis pole ka väga häda käes.
Samas kui kindlalt tahad kallimat siis julgeks soovitada ka spl dynamicsit.
Kuubi kujulise kasti kohta veel niipalju, et pead korraliku lowpass filtri ka otsima, sest 330 Hz kanti tekivad kasti seisulained, mis rikuvad tugevalt heli.
Originally posted by opsys@Mar 6 2005, 18:02 korterisse on suht mõtetu ju võimast subwoofrit ehitada, ei saa ju nautida heli koguaeg. Öösel hakkad kuulama ja varsti kuuled uksele koputamist.
tahaks näha seda lolli kes mingi 03:00 nädala sees oma 15" pentagoniga täisvõimsusega korterelamus hakkab kuulama musa :lol: kui trahvi väga palju saada tahad siis palun väga, aga muusikat kuulates peab ka kaas kodanikega arvestama.
ma proovisn aktiiveseid kontseridi(väikese) kõlareid kodus, ütleme te nad ei olnud tõesti väga suuread ga bassikas oli 15" ja võimu oli ka mingi 400W. ned olid ikka välja kuuulda kui toas(eramaja) mängisid. autos proovin ka, eti olnud vahet, kas auto l on uks kinni või mitte, ja kui naaberid tahad ärritada sisi nendega sab päris edukalt hakkama. aga kes teab kuidas nede trahvidega on, kas üldse jõuad politseisse helistada enne kui sind ära lõpetavad...
Comment