Teade

Collapse
No announcement yet.

mida arvate

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mida arvate

mida te arvate sellest bassikast
    kõik komentaarid on oodatud
    http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st&currency=EEK

Üldiselt on nii nagu selliste odavate läikivate elementide puhul ikka - müriseb ja mürtsub küll (mingil määral), kuid kui midagi asjalikku kuuled, siis antud asjadest enam midagi ei arva.
    kris@andmevoog.eu

Comment

kui võim sobiv on ja kast ka siis mürtsub nii mis kole!!!!!!!!

Comment

Originally posted by kingaudiovend@Mar 22 2005, 11:40
        kui võim sobiv on ja kast ka siis mürtsub nii mis kole!!!!!!!!
        Tüüpiline vastus

Comment

Mürtsub tõesti koledalt. Mürtsub nii, et kõrvad jooksevad virtsavett!

Comment

Comment

"@ClubmusicGNRTR: oled kuulnud seda elementi v. ma pakun küll et sellise hinna eest lõhub nii, et vähe pole ja kui lihtsalt suuremaid ressurse pole siis toimib asi ju korralikult, võimsust ka piisavalt(vähemalt kirjutatud). ja üldiselt olen ma busmani kohta aind head kuulnud, kui see välja arvata et ühtedel vendadel ei toitnud võim seda ära

Comment

Ma võin ka kirjutada, ilusti paberi peal välja ka lasta, mingid ulmenumbrid.
                Need kõlarid ei kannata way nii palju, kui seal paberi peal lubatud. See et võim neid ära ei toitnud- ma usun et tundlikus on nendel boscmannidel suht s*tt.

Aga kes tahab, see osktu, ja kuulagu seda "mõnusat mürtsu", mida see plönn teeb.
                Darkest beatz...

Comment

Olin algul ka siia foorumi tulles woofrist sillas juba mats jne, aga näed nüüd on arvamus muutunud, ennemalt tahaks korralikke põrandakõlareid ja nied juba matsu küllalt.Välimus on sellel woofril kindlasti tõmbav ja nagu mainitud suur kummilõdvik ajavad inimestel pea segamini.Matsu teeb iga woofer, ma võin jalga vastu maad ka peksta seal tuleb ka ju mats.Osta ära

Comment

palju tahad? :blink: mul ei saa mürtsust niipea kõrini, niisiis igalt poolt oleks aind juurde
                    vaja!

Comment

Originally posted by kingaudiovend@Mar 23 2005, 11:34
                      mul ei saa mürtsust niipea kõrini, niisiis igalt poolt oleks aind juurde
                      vaja!
                      Sa mine istu sel ajal kellegi autosse kui spl-i mõõtmine käib ja usu mind su mürtsu isu kaob mitmeks aastakümmneks

Comment

ei ole võimalust olnud spl' i testimist kuulata autos aga see eest kingasid, arizonaeagleid, busmani ja isegi alpine testimist on küll nii mõnigi kord tehtud, päris mõnus oli! :P

Comment

SPL'i test rebib sul kõrvad peast, kui piisavalt dB on. (LOE: teeb su totaalselt kurdiks) soovitan ära proovida :P

Comment

ei no ega ma sellist ei tahakski kuulda mis tervisele kahjulik, aga tore ikka on kui bass mõnusalt seljataguse õõõnsaks tõmbab ju. ei no kaua nii muidugi tore ei ole aga ikkagi mõned minutid võib

Comment

Kõrvad on viimane asi millepärast tuleks Ghost SPL'i Sixis muretseda Kesknärvi süsteemi lööb sekundiga laiaks :lol: :lol: :lol:
                              Mäll-mäll

Comment

Working...
                              X