Teade

Collapse
No announcement yet.

mida arvate

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suvel oli see six Rockrace`il, põristas küll
    Seda tümpsu saab elus vist ainult korra nautida, kui seal sees peaks istuma
    Kuid jah, jutt kisub vägisi teemast kõrvale.
    Darkest beatz...

Comment

upitame

Comment

mul on sama köll aga ple woimu millega kuulata ja pappi ka eriti pole et seda osta

Comment

Originally posted by raxz@Mar 23 2005, 20:04
          SPL'i test rebib sul kõrvad peast, kui piisavalt dB on. (LOE: teeb su totaalselt kurdiks) soovitan ära proovida :P
          Kui on piisavalt db siis võib ära ka tappa ajud lendavad puruks :lol:

Comment

mis see bossu ikka on, tüüpiline riiskikas. 10" vendasid plaanisin siin passiivradiaatoriteks võtta ning magneti tagant ära lüüa aga Allar88 muutis mu meelt veidi. Lõhkumisek sja laamendamiseks kõlbab see kõll nii mis mühin ja üldse, woofrid stad ei maksa ju üldse midagi, sellele isendile võimu muretsemine on ikka omaette ooper ja mitte see võim kus 2000W PMPO peale kirjutatud vaid ikka korralik võim, 300W RMS ... peaks ~ 5k minema VÕIMULE ...
            -

Comment

agakonks peitubki selles et sellele ei ole ju 300w võimu vaja, lööb kõlli ribadaks arvatavasti kui 300rms sisse lased! võtad poole nõrgema võimu ja siis on vast paras B-)

Comment

jah endal praegu 100w mono võim et algul paneks selle taha aga hiljem vaataks nagunii on plaan kunagi 200w võim teha

Comment

ml on see element kahjuks pole endal võimu aga kui tuttava juures testimas käisin siis häälel polnd suur häda midagi tahax rohkem porooloni wõi watiini sisse siis pehmam bass kui seda elmenti soetada tahad siis void ka ju minu käest koos kastiga osta element praktiliselt tutt uusisegi sisse mängmata veel!!!!

Comment

Working...
                  X