Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 75W104-8

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes 75W104-8

Tere!

Kast:
    Ma olen vaadanud et paljudel on sama tüüpi element, äkki keegi saaks rääkida milline kast sellele elemendile kõige paremini sobiks (kinnine või inventeriga).
    Arvutasin ise ka BassBox Pro 6-ega kuid ei ole nendes andmetes kindel, seega kas keegi kellel on need andmed (liitrid) arvutatud saaks neid õelda, siis saaksin enda andmetega võrrelda kas on õige või mitte.

Filter:
    Tulevase subwoofer-iga kuulatakse Techno-t , trance-i , rock-i , punk-i enam vähem kõike ja sooviks teada millist filtrid paigaldada ja kust saada.Rohkem läheks vaja teada milline filter on kõige sobilikum.

Tänud ette!
    Birdshit

Filtri koha pealt võta ühendust intz'iga.

Comment

Miks leiutada jalgratast, vaata basssoundmani kodulehelt, seal väga korralikud kastid selle elemendiga, 42l ja 103x270 vent.
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88@Mar 27 2005, 15:21
        Miks leiutada jalgratast, vaata basssoundmani kodulehelt, seal väga korralikud kastid selle elemendiga, 42l ja 103x270 vent.
        Autosse.
        kris@andmevoog.eu

Comment

Mul on vaja Audest tuppa.
          Birdshit

Comment

Ja dixo, ehk avaldad mulle saladuse miks ei sobi ta sllisel kujul tuppa?
            S A C
            Siberian Audio Concept

Comment

Antud kast 42L sobiks küll tuppa. Kuigi jah auto ja toa akustika on erinev. Autol nimelt kere võimendab madalamaid sagedusi.
              Tõnis

Comment

Originally posted by Allar88@Mar 27 2005, 16:26
                Ja dixo, ehk avaldad mulle saladuse miks ei sobi ta sllisel kujul tuppa?
                Pigem avaldan ma selle saladuse teema algatajale. Sinul (või teil?) tundub olevat sellest juba oma arusaam.

Nimelt häälestatakse kastid autosse ning tuppa erinevalt. Autokasti puhul tuleb arvestada auto salongi eripäraga - on see ju toaga võrreldes üsna väike, kui mitte öelda väga väike. Nimelt seesama eripära toetab heliriba madalat otsa väga palju. Seega - kast mis autos suudaks lineaarselt mängida 30hz-ini ei pruugi toas lineaarselt isegi 40hz-ini mängimisega hakkama saada. Lihtne katse misiganes kasti puhul suudab tõestada minu öeldut.
                kris@andmevoog.eu

Comment

Toa jaoks 50l ja 103*250-270mm toruga, oleneb, mis muusikat keegi kuulab. Tränce muusika jaoks 250 ja räpi jaoks 270mm toru.

Kena õhtu jätku. B-)

Comment

Mul on see element 38L kinnises kastis. Enne seda oli 56L inverteriga, kuid viivitus läks liiga suureks ja musa oli imelik kuulata. Eriti trance`i ja technot, kus kiirem beat. Aga mul on neid 2tk mängimas kah, nii et ega see alumine osa väga ära ei kadunud.
                    Edu.
                    Tuleb lihtsalt täiega panna!

Comment

Originally posted by basssoundman@Mar 27 2005, 21:37
                      Toa jaoks 50l ja 103*250-270mm toruga, oleneb, mis muusikat keegi kuulab. Tränce muusika jaoks 250 ja räpi jaoks 270mm toru.

Kena õhtu jätku. B-)
                      Kas inventereid on üks või kaks?
                      Ma kuulan trance- ja sellist punk-rock-i stiili, kas selle jaoks on 50L ja inventer 103*250mm nagu ma õieti aru saan?
                      Millist materjali on köige parem kasutada ja mis liimi?

Tänud
                      Birdshit

Comment

Originally posted by Mrt36@Mar 28 2005, 16:42

Millist materjali on köige parem kasutada ja mis liimi?

Tänud
                        kõige parem materjal on vast vineer(eriti ei soovita mingist saepuruplaadist teha)
                        ma arvan et liimist sobiks "pva" puiduliim.

Comment

Originally posted by hentz@Mar 28 2005, 16:41

kõige parem materjal on vast vineer(eriti ei soovita mingist saepuruplaadist teha)
                          ma arvan et liimist sobiks "pva" puiduliim.
                          [/quote]
                          Aga kui paks see vineer minimaalselt võib olla ja maksimaalselt?
                          Birdshit

Comment

18mm + sisetoestus kõlab juba enam vähem hästi.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

18mm on siis minimaalne?
                              Millest sisetoestusi teha?Tavalisest puust, ei pea vineer ega muu spetsiaalne olema?
                              Birdshit

Comment

Working...
                              X