Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 75W104-8

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ma nyyd ei tea kaugele sa selle kastiga jõudsid aga mina oleks soovitanud sull võtta MDF plaadi umbes 20 mm või 22 mm. see oleks olnud koige etem, sest tugev ja peab vastu !!! ohemad võivad hakata sul vibreerima kuna see bbassikolar on suht võimas. tavaliselt peavad olema kruvid 3 korda paksemad kui plaat ise. ja kui tahad korralikku kõlarit teha siis soovitaks sisse panna vatiini asemel uhe villaplaadi !!! ei maleta selle nime kahjuks aga neid kasutatakse summutusteks igalpool klubides ja sellistes kohtades. kuskil lehel oli see ka kirjas ... keegi eestlane oli teinud võrdluse vatiini ja selle plaadi vahel ja tema eelistas plaati kui teada saan mis selle plaadi nimi annan tead
    aga see selleks. minu teada peaks olema see punane ja must juhe kolari juhtmed. punane + ja must -

Comment

Ma ei ole veel kasti ehitusega alustanud, aga varsti teen algust.
      Eks ma vaatan jah mis siit Saaremaalt saada on, kui MDF-i pole võtan tavalise vineeri 21mm.
      Ma seda filtrit proovin homme
      Birdshit

Comment

Must ja punane juhe sellel filtril on ikka toide

filtreeritava signaali sisendiks ja väljundiks võid kasutada aint ühte otsa emba kumba kas L või R kuna suppakas on üks ehk mono. Keerulisemaks ajades võid teha summaatori, mis liidab vasaku ja parema kanali üheks monosignaaliks. ja see siis omakorda võimendad ülesse.

Comment

Aga kui seda filtrit tavalise 9voldise korona patareiga toita?Kas siis ka undamine sisse tuleb?
          Adapteriga pole veel proovinud.
          Birdshit

Comment

Mis tähendavad kaks reguleerimis nuppu mis on sõna LEVEL kõrval?
            Filter
            Birdshit

Comment

Pildilt küll ei loe teksti välja, kuid arvan et need kaks nuppu on siis kas bassi reguleerimiseks või siis mingi toite reguleeriminseks.
              Muide su pilt ei tööta

Comment

Aadress läks jah natukene valesti.

Õige on siin
                Birdshit

Comment

Katsetasin filtri ära-TÖÖ`TAB SUUREPÄRASELT
                  Undamine on minimaalne, ja toide on adapteriga.
                  Väga hea tehing oli!
                  Varsti toon materiali ära ja inventerid ka ja siis hakkan vaikselt ehitama.
                  Edu!
                  Birdshit

Comment

Nüüd tekkis küsimus, kuna ilmselt basssoundman-il pole mahti eriti arvuti taha tulla ja minuga tegeleda, siis küsiksin et kui palju materjali kulub sellise kasti tegemisele, umbes kui suur plaat?Homme tooks siis hea meelega materjali ära ja saaks ära saagida.Liitreid peaks nii umbes 50 tulema, nagu mina olen aru saanud.
                    Birdshit

Comment

Mrt36, kui vana sa oled? kas koolis käid juba? pindala ja ruumala arvutamist õpetati minumeelest põhikoolis (ja pigem alguse kui lõpu poole&#33, kas on raske natuke kalkulaatorit pigistada, et need paar arvu kätte saada?

Comment

Ja jah
                        Tehakse kõik ette ja taha ära Lase siis kast teha või veelgi lihtsam osta kusagilt valmis kast :P
                        Pane ise käsi ja mõistus külge, natuke kalkuleerimist ja saad jagu!

Comment

Okei sorry,minu viga
                          Esimene projekt ja ei tea nendest veel midagi, arvutada muidugi mõistan.
                          Aga jah, elan Saaremaal ja kahjuks siin 21mm vineeri müüa pole (kolmes poes vähemalt).
                          Ootan huviga basssoundman-ilt andmeid!
                          Birdshit

Comment

Materjal käes ja jupid välja lõigatud.
                            Nüüd tekkis üks küsimus kas peab olema mingi spets juhe kõlari ja terminali sees(kasti sees)?
                            Olen vaadanud teisi projekte siis osadel on pandud selline läbipaistev.
                            Birdshit

Comment

No tegelikult määrab ikkagi juhtme läbimõõt ehk siis d (diameeter), sellest ka ristlõike pindala Pii*r2, ära liiga õhukest pane, ja miskit eriliselt kahtlast juhet, muidu pole subwoofri puhul erilist vahet
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

Niisiis kast sai valmis.Varsti pilte ka.Ainult tuleb nüüd katteriie peale panna ja siis on lõplikult valmis.
                                Praegu toas mängib ja head häält teeb,kenat mahlakat bassi.

Mrt36@Audes!!!
                                Birdshit

Comment

Working...
                                X