Teade

Collapse
No announcement yet.

dual audes 100w100-6

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dual audes 100w100-6

kas keegi teab mis tuleks võtta kasti mõõtudeks.. kui elemendid on 75-104-4 asemel 100w100-6..

väike pilt siis sellest basssoundmani kodukalt

http://www.zone.ee/basssoundman6/ajutine/D...MAN%20(1).JPG?2

kas keegi on teinud sellist kasti ??
    kas hakkab head häält tegema ??

ise hakkan ka tegema sellist projekti aga 75-104-4 elemenditega ja oleks kasti mõõtmeid tarvis head häält hakkab kindlasti tegema kui on ikka korralikust materjalist ja hästi tehtud

Comment

Siis oleneb kuhu/mille jaoks teed selle? Tuppa autosse?

Comment

tuppa ikka.

Comment

Okei, tuppa. Aga mille jaoks? Kas muusika või filmide jaoks? Mis muusika? trance, räpp, klassika jne?

Comment

muusika kuulamiseks põhiliselt..
            hardstyle ja trance

Comment

No kui tuppa siis oleks umbes kinnine 35l kast per element a kui tahad panna kaks elementi samasse kasti siis u. 70l kinnine kast, kannatab teha vahe sein, ni et siis on kaks 35l kambrid. Muidugi oleneb milst voimendit kasuttad.

Comment

võimendit ei ole veel, aga iga hetk kavatsen midagi muretseda.
                kas 6k oleks oleks summa mille eest saks sellele sobiliku ??

Comment

No ma soositlen Hypex DS-400 voimu, hind on umbes 400€.

Comment

See minutehtud dual audesega kast purustas vana kehtiva audese rekordi 11,1dB'iga ja nüüdseks on uus audese helirõhurekord 140,0dB sagedusel 43Hz'i

Kasti ruumala oli suur, 38mm paksud seinad ja suur inventer. Kast oli väga madalale häälestatud. Kasti kaal oli sinna 60 ja enam kilosid, tõsta ei jaksanud.

Kellel lähem huvi, siis mul on mail, mida ma aktiivselt tsekkan.
                    basssoundman@hot.ee

Comment

jaa seda ma olen juba lugenud

aga kas 100w100-6 saaks suurema rõhu ?

Comment

kindlasti saaks aga siis peab kastgi vastav olema

Comment

Originally posted by hentz@Mar 29 2005, 15:57
                          head häält hakkab kindlasti tegema kui on ikka korralikust materjalist ja hästi tehtud
                          Kas hea ehitus suudab teha halva häälestusega kastist hea kasti ?

See minutehtud dual audesega kast purustas vana kehtiva audese rekordi 11,1dB'iga...
                          Kehtiv Audese rekord ? Tuletame siiski meelde, et Audes toodab kodukõlareid. SPL võistluste jaoks tooteid Audeselt ei leia.

aga kas 100w100-6 saaks suurema rõhu ?

kindlasti saaks aga siis peab kastgi vastav olema
                          Ja mille põhjal on tehtud viimane väide? Et kummilõdvik või magnet oma suuruselt ületavad 104-4 samade juppide suuruse ?

Kogu see quotede rida on selleks, et noored ka ise mõtleks, missuguseid lollusi kokku suudetakse kirjutada. Palun mõelge ennem kui postitate. Paha on lugeda teemasid nagu see siin.
                          kris@andmevoog.eu

Comment

ok sain oma vigadest aru

Comment

Siis kellel yltse on vaja koju 140db, ma ise ehidan nyyd sellist koplekti kui Peerless XLS12 ja Hypex DS-4.0, 30l kinnine kast. Ni sellest mulle peaks kindlasti piisama 30Hz/107db mis on juba täiesti piisav... Minu arust on parem kuulada sellist subwooferit mis suudab mängida täpselt ja selgeld, mitte mingid spl subwooferid mis plärisep...

Comment

Working...
                              X