Teade

Collapse
No announcement yet.

starsound 15

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

starsound 15

ma tegin siis starsound SSW-3800 subwooferile mõõtude järgi kasti.
    Väikesel võimususel (kui element liigub mingi 1cm) siis on heli täiesti
    normaalne, aga kui kõvemaks panna siis hakkab nagu plärtsuma või
    mingit imeliku häält tegema.
    Kas kellegil on sellist probeleemi olnud?
    Mis võib valeseti olla?

10mm, võibolla natuke rohkem, ongi ilmselt selle elemendi moonutustevaba käik! hate to break it to you, aga ilmselt sul seal rohkem midagi kõvemaks panna ei olegi! :lol: vb ka, et võim liiga jama ja hakkab liccalt rämedalt moonutama kui üritad sealt võimatut välja pigistada!

Comment

Selline tunne et sisend signaal enne ülevsõimendamist on väga kõrge tasemega.
      Kui auto võim keera GAIN'i maha.

Comment

Ma võtsin siganaal resiiveri supaka väljunist ja sinna järgi panin veel ~100w võimu.
        Kunagi ammu oli mul 160 rms kenwood, mis mängis sama süsteemiga väga hästi.

Muidu kõrgete ära lõikamis filter on veel puudu.Kas see võib põhjustada plärstumist?

Comment

Kui ta hakkab käima üle 1cm,siis ta hakkab vastu magnetit pooli nuhkima.Mul endal oli ühe teise kõlariga sama lugu.Kui ükskord võimu sisse lülitasin lõi kõllil pooli sassi.
          * * *

Comment

Võimendi jääb lahjaks, siis kipub tegema sellist häält.
            Proovi mõne võimsama võimendi taga, ja kui ikka on sama jama, siis on viga kõlaris, kuigi ei usu seda. Kui mul subwoofer lahja muusikakeskuse taga oli, siis oli mul sama jama.
            Ja kui filtrit vahel pole, siis ka see võib asja imelikku häält tegema panna- kuid idee järgi pole ju ressiiveri subbaka väjundisse enam filtrit vaja, sest see lõikab juba ise kõrged sagedused ära.
            Darkest beatz...

Comment

sul on viga arvatavasti võimendis, kuna woofer suudaks veel, aga võim enam ei suuda. siis hakkab sellist häält tegema jah nagu kõll läbi oleks. mul oli sama jama(ainult et autos), hakkas jubedat moodi plärtsuma kui natukene keerata. läksin siis tõin võimsama võimendi ja asi lahendatud. ei mingit plätsu ega plörtsu.
              ma arvan et sul on sama jama.

Comment

Lihtsam oleks viga leida, kui annad ka võimendi mudeli, võimsuse, takistuse.
                Samuti kõlari omad.
                Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Originally posted by geek@Apr 9 2005, 20:16
                  Muidu kõrgete ära lõikamis filter on veel puudu.Kas see võib põhjustada plärstumist?
                  ei

plärtsumist põhjustab kõrgpääsfiltri(lõikab vägamadalad ära) puudumine ja/või nõrk võim.

Comment

Millise kasti sa sellele elemendile tegid? Kas kinnise või inverteriga ka kui suure kasti?
                    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

kast on 116 liitrit ja inverteriga.Kasti seina paksus on 16mm.

Comment

Originally posted by geek@Apr 11 2005, 10:07
                        kast on 116 liitrit ja inverteriga.Kasti seina paksus on 16mm.
                        peaks mainima et sein liiga õhuke, kui just meeletuid tugevdusi pole pannud
                        TeamRMS

Comment

Vägagi õhuke, ERITI sellise mahu kohta :blink:
                          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Pakuks samuti,et kast on liiga õhukesest materjalist ja/või võim läheb moonutama (piirama,klippima).
                            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

kast võiks olla umbes poole paksemast materjalist + sisaldada veel tugevdusi! nii suur kõlar, nii õhukesest plaadist ja nii suure elemendiga hakkab "kakat" heli tegema juba üksnes selle viletsa kasti tõttu, seal sees tekib ju surve, seinad hakkavad resoneerima ja kast annab ruumalaliselt järgi...

Comment

Working...
                              X