Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata Hertz HX 380 D'st?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvata Hertz HX 380 D'st?

Mida arvata sellisest valjuhääldist nagu Hertz HX 380 D?
    http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
    http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx380d.pdf
    Hind on tal 3730.-

On ta ka kvaliteetne ja kas tuppa sobib? Mis selle hinna eest paremat saaks?

Hertz'i kvaliteedis kahelda pole vaja. Võimu leidmine kodutingimustesse võib raskeks või üpris kalliks osutuda.

Comment

Originally posted by Rajareits@Apr 11 2005, 14:36
      Mida arvata sellisest valjuhääldist nagu Hertz HX 380 D?
      http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm
      http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx380d.pdf
      Hind on tal 3730.-

On ta ka kvaliteetne ja kas tuppa sobib? Mis selle hinna eest paremat saaks?
      Selle raha eest on muidugi valik väääga lai. Ei oskagi nüüd öelda, et mis parem või halvem on. Igal valjukal on oma nägu.
      Võimendi leidmisega läheb sul tõesti raskeks. Toavõim ~ 1000 w :lol: ???

Comment

kvaliteetne ta on! tuppa oleks kindlasti ka sobivamaid elemente, kuid ei näe põhjust miks mitte toas kasutada...ise hakkan kasutama 2x12" samasugust hertzi toas :P
        paremat saaks selle hinna eest ehk mõne asjaliku PA elemendi, vb isegi 18"'se

mina ei ütleks, et võimendiga tingimata raskeks läheb...15" elemendi tundlikkus on hea, ta liigutab palju õhku ka väiksema võimuga! muidugi on vaja üsna jõulist võimu kui nö. maksimumi tahad välja meelitada.

Comment

Seda ma usun, et raskeks läheb. Tegelikult tahaks üldse ressiivri toppida..
          Kas muidu nii tuleks midagi välja, kui ma otsiks omale mõne normaalse, kvaliteetse ressiivri ja siis võimu selle taha veel? Ja kas autovõim siis tuppa ei sobi?

Endal praegu heli selline: Techincs SA-EX320, 2x Estonia 35AC-021 + 3x Kenwood CRS-25

Tahaks suve lõpuks hiljemalt ümber vahetada selle, tuleb ilgelt tööd teha. Teha tahaks heli umbes nii, et 2x HX 380 D kastidesse, täpselt veel ei tea, mis kõrg- ja madalheli panna, eks tuleb siin veel uurida. Ja mõtlesin, et kui raha veel üle jääb, siis võiks ju välja vahetada surroundi kõlarid, et midagi karmimat asemele panna. Ressiiver raudselt. 7.1 heli läheks vast liiga kalliks? Ega raha igale poole ka ei jagu. Loodaks ikka 15k'ga hakkama saada ning siis kui raha tuleb, hiljem täiendada.

PS! ressiiver ei pea olema tingimata ~1.5 KW, peaasi, et nominaali kätte saaks. Mõtlete, et miks siis nii karme? Aga miks mitte? Muidugi võib raha mujale paigutada, aga ilgelt tahaks neid..

Valik iseenesest väga lai, aga praegu ma vaatan, et need parimad. Võimsad ja kvaliteetsed.

Comment

Originally posted by wiltz@Apr 11 2005, 14:18
            ...ise hakkan kasutama 2x12" samasugust hertzi toas :P
            Wiltz sina said enda valdusesse ES seeria subarid, kõnealused aga HX mis klass kõrgemad

Kui sul soov nii suur on siis osta ära need, kui korraliku võimu saad siis kõlarites ei pettu sa kohe kindlasti.

Comment

õige jah, viisin nad juba maale kastidesse tõstmist ootama ja ei olnud siin enam kõrvalt karbi pealt vaadata järgi :P

Rajareits, see asi ehitatakse üldjuhul niimoodi, et receiver toidab peakõlareid ja surrounde+centrit ja annab signaali madalsageduste jaoks välja ning sinna ühendatakse siis veel omaette mono või ka stereovõim, mille järel omakorda madalsageduskastid...

Comment

A küsin veel siin ära, ei hakka uut teemat tegema.

Mis Te arvate, kas see 15k investeerimine on ikka investeerimine või raiskamine?
                Kas ma saan nii palju parema heli?

Comment

Mis selle 15k sisse kuulub? Terve süsteem ei saa teab mis super selle raha eest. Investeering tähendab tagasi toomist, saadud kuulamisnauding peab siis selle summa üle kaaluma. Väärtushinnangud on erinevad, see on kuulajas kinni, mis summat pidada optimaalseks. Nagu auto ostmine, üks peab parimaks 40k masinat, teine 200k ja mõlemal võib õigus olla enda seisukohast.
                  Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 12 2005, 15:51
                    Mis selle 15k sisse kuulub? Terve süsteem ei saa teab mis super selle raha eest. Investeering tähendab tagasi toomist, saadud kuulamisnauding peab siis selle summa üle kaaluma. Väärtushinnangud on erinevad, see on kuulajas kinni, mis summat pidada optimaalseks. Nagu auto ostmine, üks peab parimaks 40k masinat, teine 200k ja mõlemal võib õigus olla enda seisukohast.
                    15k sisse peaks kuuluma siis kastid, kuhu lähevad need HX'd sisse jne.. Sinna peaks minema ka ressiiver+võim jne. Eriti selle eest midagi ei saa jah, eks aega-mööda täiustab. Ise ehitades jama värk jah, ei saa enne kuulata. Selle jagan ma ise ka välja, et kuulajas kinni, aga küsiks ka Teie arvamusi veel..

Comment

kastid, kuhu lähevad need HX'd sisse
                      Ega ometi mitu?? Selle elemendi tundlikkus on 98dB, lase sinna 100W sisse on mingi 118dB, tuppa on juba ühest ülearu.

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 12 2005, 16:50
                        kastid, kuhu lähevad need HX'd sisse
                        Ega ometi mitu?? Selle elemendi tundlikkus on 98dB, lase sinna 100W sisse on mingi 118dB, tuppa on juba ühest ülearu.
                        Ülearu on siis, kui leiad ka korraliku võimu sinna järgi. Nii palju ma kahjuks välja pigistada vist ei suuda. Siis jälle mõtled, et miks siis nii karm kõlar?
                        Vot kui hiljem kuskilt raha tuleb, siis ei pea hakkama teisi maha müüma, et paremat saada, piisab ainult võimendist. Aga kaks võtaks kuna tahaks stereoheli ikka.. Ühte mitte-mingil juhul.

EDIT: samas kui vaadata HX 300 D'd, siis hinnalt ta isegi 3730 - 2953 = 777.- odavam. Mängib ta ju ka kõrgemalt. Äkki siis võttagi 300 D hoopis? Samas see 100W nominaalil ja 200 maksimumil on ikka suur vahe või mitte? Kui juba nii kõvast kuulata, siis vist kärab see 600 ka ära?

Comment

Kombeks on subakas eraldi kasti ajada ja stereoks tavalised kõllid. Aga võib ka nii, ilmselt kulub sama perfoomansi jaoks rohkem, aga üks kast jällegi vähem.

Neid maks võimsusi pole mõtet vaadata kui 500W per element sisse ei lase. SPL ja Fs peaks võrdlema.

Comment

Mis see element ka maksab

Comment

http://www.serwend.ee/docs/hertz.pdf

Comment

Working...
                              X