Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun iseloomust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun iseloomust

Palun iseloomust ja milline võim sinna sobib, et oskaks hiljem asjaga edasi minna.
    Tänan.

Sa võiksid meil ju asja kergemaks teha ja selle kõlari kodulehe anda või siis koha kus kohast saab lugeda selle kõlari kohta.Võimu kohta nii palju, et kas ta läheb tuppa või autosse?
    Mäll-mäll

Comment

@rakk: Annan sulle lusika ja suhkrutüki. Kas teed mulle pannkooki ?
      Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

läheb autosse, aga probleem ongi selles, et ma ei loe neid andmeid kusagilt välja. Magnetil on kiri "Born in USA" ja see on kõik. No ja ,et on 10" selle mõõtsin ise, ja kodulehel ei leia sellist, kuid sarnaneb TremorX-10R ja DB-10- ga. Sooviks ikkagi abi. http://www.lightav.com/car/earth/

VieX, kui annad retsepti, küll ma siis ka koogid valmis teen - komponendid muretsen ise.

Comment

Kui andmeid ei leia, siis tuleb vast kinnise kasti kasuks otsustada

Comment

jah ma ka just mõtlesin, et kinnine kast mingi 30-40l
            Mäll-mäll

Comment

aga see subakas ongi juba kasti sees, kinnitatud laiema külje külge ning samas otsas on torujupp (kast on pikliku kujuga 68x32x24) ja kaks otsa võimuga ühendamiseks. Kõik see krempel on ühel kasti pool.

Comment

Igaljuhul teema alguses tahtsid võimendi soovitust. Igasugune 4oomise takistusega võimendi sobib sinna, võimsuse valid ise vastavalt võimalustele.

Comment

Working...
                X