Mul on aktiiv-supakas võimu taga, kus on väljund ainult passiiv supaka jaoks. Keerasin supaka tagant võimsuse hästi väikeseks, et isegi hästi valjult kuulates üle peksma ei hakkaks. Asi nagu toimib. Kas võib nii edasi tööle jääda või oleks supakas mõtekam passiivseks teha.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Aktiivwoofer
Collapse
X
-
Originally posted by valparaiso@May 16 2005, 14:22
ei tea kas mitte need kaks võimu üksteisele haiget ei tee ve las mõni targem onu seletab aga kui subbaka aktiiv võim liiga võimas on ja see üle peksma hakkab siis võiksid tõesti mõelda lahjemale võimule
Comment
-
Issand jumal halasta!
Sama hästi võiksin ma panna 5 võimendit jadamisi teineteise järele. sul on 2 võimalust: korjad supakalt aktiivvõimendi vahelt ära. või leiad võimendi millel oleks aktiivsupaka väljund. muidu toimides jääd halvemal juhul ilma nii supakavõimust kui ka sellele eelnevast võimust.
Comment
-
Originally posted by saajatz@May 16 2005, 15:03
Issand jumal halasta!
Sama hästi võiksin ma panna 5 võimendit jadamisi teineteise järele.
Comment
-
sul on 2 võimalust: korjad supakalt aktiivvõimendi vahelt ära. või leiad võimendi millel oleks aktiivsupaka väljund.Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Comment
-
konstanteerin fakti:LOLLUSEL EI OLE PIIRE!!! :lol: (igal) võimendusel on olemas väljund,millest on võimalik viia signaal edasi kas teise võimendusse vms. see on viimane lollus,kui panna teine võimendus esimese võimu kanali järgikõikseelihtsam moodus on minna poodi ja osta kolmik-see jagab juba seadmest signaali pooleks vajalikele võimudele. kolmik ei maksa ka palju-max 50.-raha. igaljuhul odavam kui hakata otsima elektroonikut kes teeks söehunnikust uuesti arvuti :lol: edu katsetamisel!
ka naabritel on kõrvad.
Comment
-
Originally posted by 35AC-021@May 18 2005, 08:12
konstanteerin fakti:LOLLUSEL EI OLE PIIRE!!! :lol: (igal) võimendusel on olemas väljund,millest on võimalik viia signaal edasi kas teise võimendusse vms.
Kas siis tõesti on võimalik võimule ka liiga teha niimoodi ühendades nagu mul on? Ise arvan küll, et ainuke asi mis võimalik läbi kärsatada on supaka võimu sisend- sellest oleks poogen. Võim ise on liiga kallis, et seda läbi kõrvetada.
Comment
-
niisiis see väljund on otse ühenduses sisendiga-vahel võib olla filter kõrgete äralõikamiseks. siin aitaks abinõu,kui võtaksid kasutusele iseseisva eelvõimu(ntx. Estonia oma)-siis oleks asi korras-saadad signaali esmalt CD-lugejalt(st.signaalallikast) Estonia eelvõimendusse-sealt edasi hetkel olemasolevasse võimendusse ja sis sealt edasi aktiiivsubakasse.asi lahendatud. suht kallis variant-ise jääksin ikkagi "kolmiku" juurde-volumet regullid sis signaaliallikast kui on võimalus selleks.
hetkel sinu systeem on sama töökindel nagu istuda palja tagumikuga nõgesepõõsasse ja loota et kõrvetada ei saa-halvimal juhul põlevad maha nii võim kui aktiivsubaka võim takkajärele.ei ole ju mõtet mängida püromaani-odavam on asjale l2heneda teiste võtetega ja natukene oma systeemi ümber ehitada-mõeldavaim variant sulle oleks "kolmik".nii saad asjad omavahel sõltumatult tööle ja kärtspauku ka ei ole oodata :lol: edu katsetamisel sis. kui on veel kysimusi anna aga tulla!!ka naabritel on kõrvad.
Comment
-
miks ajada asja nii keeruliseks ja kalliks?ei ole ju mõtet hakata algratast leiutama <_< OSTA OMALE KOLMIK VAHELE JA ASI LAHENDATUD. kui tahad eriti mugav olla sis võid muretseda omale ka eelvõimenduse lisana nii subaka kui teise võimu ette. ma ei saa aru milles on probleem?kas inimene ei oska lugeda w on asi põikpäisuses?? :angry:ka naabritel on kõrvad.
Comment
-
Originally posted by tuussa@May 16 2005, 12:57
Mul on aktiiv-supakas võimu taga, kus on väljund ainult passiiv supaka jaoks. Keerasin supaka tagant võimsuse hästi väikeseks, et isegi hästi valjult kuulates üle peksma ei hakkaks. Asi nagu toimib. Kas võib nii edasi tööle jääda või oleks supakas mõtekam passiivseks teha.
Comment
Comment