Teade

Collapse
No announcement yet.

Aktiivwoofer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by 35AC-021@May 18 2005, 08:12
    konstanteerin fakti:LOLLUSEL EI OLE PIIRE!!! :lol: (igal) võimendusel on olemas väljund,millest on võimalik viia signaal edasi kas teise võimendusse vms. see on viimane lollus,kui panna teine võimendus esimese võimu kanali järgi kõikseelihtsam moodus on minna poodi ja osta kolmik-see jagab juba seadmest signaali pooleks vajalikele võimudele. kolmik ei maksa ka palju-max 50.-raha. igaljuhul odavam kui hakata otsima elektroonikut kes teeks söehunnikust uuesti arvuti :lol: edu katsetamisel!
    Mina küll seda "fakti" ei usu, et igal võimendusel on selline väljund... vähemalt minu laual ootavad remonti 3 võimendit, millel seda ei ole.

    Comment


      #17
      kas sa ei oska lugeda sis või? oli ju kirjas "(IGAL) VÕIMENDUSEL. mis võimendustest käib siis jutt et ei ole olemas väljundit teise võimu w ekvalaiserisse signaali saatmiseks? see peab olema sis mingi hiina riisikook,millel ei ole olemas väljundit :lol:
      ka naabritel on kõrvad.

      Comment


        #18
        Näiteks minu vanakooli Kenwood, radiotehnika y-7111, palladium p900... enda laua peal rohkem ei seisa, aga leian juurde kui vaja.

        EDIT: minu lugemisoskuste kallal ei maksa norida, need on täiesti olemas ja tasemel.

        Comment


          #19
          saajatz: loll jutt suhu tagasi!!! ei tasu väita sellist asja et ntx RRR Y-7111 ei ole olemas signaali väljundit. mul hetkel on veel viimaseid päevi enda omanduses seesama RRR Y-7111 võimendus-huvitav kuidas mul ta sis mängib kokku ODYSSEI võimuga??? naljamees :lol: Y-7111(must) on see taga tähistatud nimega "output"-kõige selgemas inglisekeeles. ennem ei tasu nagu vaidlema ka hakata kui ei ole teema suhtes piisavalt pädev-teed ju endale marki maha no offence!!
          ka naabritel on kõrvad.

          Comment

          Working...
          X