Teade

Collapse
No announcement yet.

Ehitan 75W subwoofri

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ise tahaks täiega ehitada.
    Logitech on parem kui Creative!

Comment

Originally posted by Barbarian@May 27 2005, 15:36
      Ise tahaks täiega ehitada.
      no aga palun esiteks loe bassikõlari foorum läbi ja sa saad päris palju teda, saad päris päris palju teada ja saad paljudele küsimustele vastused ja isegi rohkem kui vaja ehk

Comment

Sealt lugesin ja õppisin!
        Kas on olemas selline madlahääle filter mis sobiks kõikidele 75w kõllidele?

Comment

Filtrite valiku esimene suurus ei ole kindlasti watid.
          Takistus, lõikesagedus, valjuka induktiivsus.

Comment

Need on täpselt samad kõllid ainult et 4 oomised.

Lõpuks ometi leidsin (otsisin 14 tundi järjest)
            Kas nüüd keegi võib soovitada, milliseid bassikõlareid neist saab ehitada?
            Neid kõlle on kaks ja tahaks neist Subwoofrit ehitada

Peamised omadused:
            • Pikaajaline võimsustaluvus: 40 W
            • Lühiajaline võimsustaluvus: 60 W
            • Nominaalimpedants: 4 Oomi
            • Taasesitatav sagedusriba: fc - 12000 Hz
            • Keskmine helirõhk: 86 dB (1W / 1m)
            • Resonantssagedus: 83 Hz
            • Magnetinduktsioon: 1 Tesla
            • Magnetvoog: 250 uWeber
            • Võnkepooli diameeter: 2 cm
            • Väljalõike diameeter: 11,3 cm
            • Maksimaalne käigu pikkus: 15 mm
            • Netokaal: 0,34 kg

Comment

Kasti arvutamiseks saad andmed siit http://www.visaton.com/english/artik..._482_1_18.html

Comment

Ei nendest kõlaritest sa kohe kindlalt bassikat ei saa teha. Kui tahad ikka veel ise teha sis otsi üx vähegi norm bassikõlar mis ei olex King Audio ega midagi selle sarnast. :huh:
                Ja tee endale selgex bassikõlari mõiste üldiselt. :angry:

Comment

Kas te soovitate siis osta uus bassikõlar.
                  Mida nendest (5") üldse teha saab.
                  Soovitage palun bassiväljukas millele oleks kerge võimendid ja filtrid otsida!

Comment

Nendest 5´´ saad sa teha 2.1 süsteemi jaox sateliit kõlarid. :P

Comment

Ehitan siis alguses sateliidid ja siis subwoofer!
                      Kuidas sateliite tuleb ehitada?
                      Kas seal on vaja ka teatud kasti mõõdud?
                      Nende 5" väljukatega tulevad emased keskhääled!
                      Siis on vaja veel võimu!

Comment

Foorum on nagu täis igasuguseid teiste poolt teostatud projekte. Kasuta OTSINGUT !
                        Ja üldsegi kui suur on sul eelarve.
                        Millist võimendit on sul plaanis kasutama hakata?
                        Sest ise tegemine võib kallimax minna kui valmis toote ostmine. Ja arvestades seda, et sa pole vist ühtegi projekti ennem teinud siis soovitax soojalt osta S30 ja mingi supakas kas või kellelgi lasta valmis teha.

Comment

Alati, kui keegi ise midagi teha tahab, öeldakse kohe, et sellest ei tule midagi ja las parem kogenenumad teevad või mine osta. Aga ma ei saa aru, kuidas need kogenenumad siis tekivad? Ikka proovides ju. Harjutamine teebki meistriks ju. See teistel teha laskmise soovitus on minu arust kõige nõmedam üldse, need võiksite küll endale hoida. Kui inimene tahab ise ehitada, siis las ta ka teeb seda. Muidugi võivad teiste omad paremad tulla, aga sellest ju ise ei õpi!
                          Mina soovin igatahes Barbarianile edu.

Comment

Ma olen ka tegelikult selle ise tegemise poolt, aga kui inimene ei suuda omale selgeks teha õieti sedagi mis on bassikõlar ja teeb igasuguseid ebamääraseid postitusi selle asemel, et lugeda eelnevaid teemasid ja nende põhjal omale midagi natuke selgeks teha siis olex targem küll valmis asjad osta.
                            Aga see on ainult minu arvamus. Ma ei ole öelnud seda, et kui midagi ei oska siis tulex lasta teistel teha või üldse osta. Sest kui inimesel endal on soov midagi teha siis ta näex ise ka võib olla natuke rohkem vaeva ja teeks omale mõned lihtsad asjad selgeks.
                            Soovix siis omalt poolt ka edu uuele üritajale.

Comment

Arvan,et kui korralikud kastid teed neile, siis võid isegi üllatuda, et mida taoliste mõõtmetega elemendid suudavad. Proovimine ja katsetamine ei tee iialgi kurja. Väikesed, mõnusa kõlaga midbassid teeb neist edukalt valmis.

Comment

Originally posted by Barbarian@May 26 2005, 17:07
                                See ongi see
                                Kamm on mehed, see ei ole ju visatoni valjukas (kui muidu ei jaga, siis leia pildilt 10 erinevust ). Barbar, mõõda oma element ära, kui see on ikkagi 6,5" ja tõesti 75 w. Saab sellest supaka teha küll. Kas või kasti tegemise praktika. Kinnine kast ja sebi omale kusagilt tasuta materjali. Saad vabalt katsetada sellega. Max 20 L ja edu! Mingit õhuauku ära hakka tegema. Kurat, ma olen näinud õhuauguga (mitte inverteriga) isetehtud kasti
                                Soovitan ikka enne natuke uurida ja küsi julgesti, kui millegist tõesti aru ei saa. Saad sõimata küll, aga targemaks ka. Kui teed, siis tee ikka korralikult (ma olen ikka igasugu jubedusi näinud).

Comment

Working...
                                X