Seda minagi, klubidest ja tümpsuautodest lähen suure kaarega mööda. A korra aastas ikka rock-kontserdil käin...
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mis vahe on bassi kõllil ja subwooferil?
Collapse
X
-
Originally posted by Barbarian@Jun 7 2005, 16:19
Seda ma arvasingi
See tähendab siis seda, et need inimesed kellel on rohkem kui 100W kõlarid, on s..tad naabrid.
sorri et tähenäria olenKevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi
Comment
-
Originally posted by Barbarian@Jun 7 2005, 16:19
Seda ma arvasingi
See tähendab siis seda, et need inimesed kellel on rohkem kui 100W kõlarid, on s..tad naabrid.
A kui mul oleks naaber, kes päev läbi kuulaks täisvõimsusel Meie Meest, Nexust jne, hangiksin ma Cerwin Vega kõllid ja vastava võimendi ning kuulaks päev läbi Mozarti, Bachi, Beethovenit, Händelit, Vennaskonda, Rujat, Ultima Thulet jne jne... Ja hommikuseks äratajaks oleks raudselt Beethoveni 9. sümfoonia. Ja äratus oleks punkt kell kuus. Maksimaalselt 2 kuuga oleks naabri korter tühi. Räägime uuesti s*ttadest naabritestAlgul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Originally posted by Barbarian@Jun 7 2005, 13:48
...mõni vend autos kuulab nii et kõrvad lukkus. ...Kas see ajule ei mõju?...
Kuulmiskahjustusi on palju-palju lihtsam uurida, esmase ettekujutuse ja graafiku saab juba kümne minutiga. Näiteks kõrvulukustava müra saatel kestvam töötamine teeb kuulmisele selgelt registreeritava jääva kahjustuse, audiogramm (tundlikkuse sageduskõver) saab üsna sakiline ja üks või mitu sagedusvahemikku jäävad kehva tundlikkusega. Samuti võib endale jääva kuulmiskahjustuse tekitada väga valju muusikaga (nagu noorte pidudel ikka kombeks), soovitan sellega ettevaatlik olla et hiljem mitte kahetseda. Kohin kõrvades peale mürarikast tööpäeva või valju kontserti peaks juba manitsema ettevaatusele ja korduvad nähud annavad põhjust külastada kõrvaarsti audiogrammi tegemiseks.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Selle pähehakkamisega mul selline lugu, et kui kuulasin Estoniate originaal bassikõlaritega, hakkas see kohe pähe, aga praegu seisavad need Estoniad nurgas ja kuulan teiste Estoniatega, millel on Audes 75W87-4 bassid. Nende hääl palju mahedam ja ei hakka peale kah. Need on siis Technics SA-EX320 ressiivri taga, kuid tahaks palju enamat.
Comment
-
Originally posted by Barbarian@Jun 13 2005, 12:59
Vot ei saa aru, milleks siis osta endale nii võimsad ja kallid kõlarid kui nenede ressurse ära ei kasuta?
Creative 5.1 odav, hea, mõttekas, rohkem polegi vaja!Kevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi
Comment
Comment