nu siis järelikult sobivad
Teade
Collapse
No announcement yet.
Mis vahe on bassi kõllil ja subwooferil?
Collapse
X
-
Tulles tagasi selle võimsate kõlarite juurde, siis keegi ju ei küsi 100W kõlaritest maksimumi võtta. Võimsamad kõlarid tähendavad reeglina rohkem ribasid, suuremaid valjukaid ning kaste - see tähendab ka mõnevõrra madalamale küündivat sagedusriba alumist otsa.
Meeldiva esituse tarvis pole vaja viimast võtta, nii võimendi kui kõlar hakkavad rohkem moonutama ning ei ole harv nähe, kui mahe sound asendub kiiskava ning agressiivse heliga.
Huvitav kas subwoofer tervist ka rikkub, mõni vend autos kuulab nii et kõrvad lukkus. ph34r.gif
Kas see ajule ei mõju? blink.gifErinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Nonii, enda kõlarid hakkavad siis kah lõpuks valmis saama. Hetkel siis veel viimistlus. Täna hommikul tekkis selline moment, kus olin üksinda kodus ja mõtlesin siis kah rullnokka mängida . Tuba on nii 25m2, päris viimast võimendist ei võtnud, ~60 vatist nii 30-40 vast, detsibelle vast nii 105-110 Tee mis tahad aga igatahes kõrvad lukku läksid! Peale selle hakkas kompimismeel villast panema (vibratsioon!, tekkis selline lendamise-kukkumise tunne nagu mõnikord magama jäädes, bassimatsu ajal hakkas ka silmade ees pisut virvendama. Ja seda sellise "lahja" süsteemiga, mida minu oma SPL vendadele raudselt on! Seega need tüübid, kes installivad autodesse kilovatiseid subakaid, peavad olema 1.) püstihullud 2.) enesetapjad või 3.) superinimesed, kellele ka tuumapommi plahvatus midagi ei tee. h34r:Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Originally posted by tehnofriik@Jun 16 2005, 13:08
Nonii, enda kõlarid hakkavad siis kah lõpuks valmis saama. Hetkel siis veel viimistlus. Täna hommikul tekkis selline moment, kus olin üksinda kodus ja mõtlesin siis kah rullnokka mängida . Tuba on nii 25m2, päris viimast võimendist ei võtnud, ~60 vatist nii 30-40 vast, detsibelle vast nii 105-110 Tee mis tahad aga igatahes kõrvad lukku läksid! Peale selle hakkas kompimismeel villast panema (vibratsioon!, tekkis selline lendamise-kukkumise tunne nagu mõnikord magama jäädes, bassimatsu ajal hakkas ka silmade ees pisut virvendama. Ja seda sellise "lahja" süsteemiga, mida minu oma SPL vendadele raudselt on! Seega need tüübid, kes installivad autodesse kilovatiseid subakaid, peavad olema 1.) püstihullud 2.) enesetapjad või 3.) superinimesed, kellele ka tuumapommi plahvatus midagi ei tee. h34r:
Pikkapeale hakkad kaiffima, tekkib sõltuvus...
Sorry läbu eest.Kevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi
Comment
-
Originally posted by g2ngster@Jun 16 2005, 16:09
Pikkapeale hakkad kaiffima, tekkib sõltuvus...Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Originally posted by g2ngster@Jun 16 2005, 16:09
Welcome to club!no vähemalt on endal lõbus
Ja kes oskaks öelda kui lõbus sealgi on...Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Huvitav mis on kahjulikum, kas bassi kõlari müra või kõrgsagedus väljuka müra?
Ja kas kõrvaklappid rikkuvad tervist? (ühistranspordis olen pannud tähele rullnokkasid kõrvaklappidega).
Ja kas keegi võiks märkida tervist mitte rikkuva maksimumi muusika kuulamiseks.
(targa juttu lugesin läbi, kuid arvutada ei oska) h34r:Logitech on parem kui Creative!
Comment
Comment