Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 100w100-6

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes 100w100-6

Tervist!

Kerge mõte peas mõlkumas auto(sedaan) bassi osakonnas.
    Praegu jömiseb pagassis 75w104-4
    http://www.pilt.ee/view/68649
    Võimuks
    http://www.alpine-europe.com/alpine/cms/de...p=299&details=1

Nagu öeldakse süües kasvab isu siis sama kehtiks siingi.
    Praegusega võib täitsa rahul olla kuid bass on veits aeglane ja valguv.

Et suveks uus projektike ette võtta. Mõtlesin, et katsetaks selle Audese 100w100 ära, kuid kas see isend sobib selle võimuga (võim 4oomi).

Selgituseks nii palju, et rõhk ainult SQ-l. Ei pea olema just see valjukas, miski muu ka täitsa teretulnud nähtus. Mingit hullu relva ei otsi, auto võiks ikka ühes tükis edasi püsida.

Et kui ikka võimalik siis võimu jätaks sama esialgu.

Kellegil ettepanekuid ning soovitavalt ka kasti kohta soovitusi kohe.

Andke tuld!

100-6 veel uimasem kui see 104-4. Et täpsemat lööki saada võiks ju üldse kinnine kast olla.

Comment

audes on pigem toa valjukas

Comment

@renuu: Selgita kõigile, mille järgi Audest liigitad tuppa & autosse !?
        Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Originally posted by VieX@Jun 2 2005, 09:19
          @renuu: Selgita kõigile, mille järgi Audest liigitad tuppa & autosse !?
          nii palju kui ma siit lugenud olen olen aru saand et audes on tuppa ""parim""

Comment

Originally posted by renuu+Jun 2 2005, 10:22--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (renuu @ Jun 2 2005, 10:22)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-VieX@Jun 2 2005, 09:19
            @renuu: Selgita kõigile, mille järgi Audest liigitad tuppa & autosse &#33;?
            nii palju kui ma siit lugenud olen olen aru saand et audes on tuppa ""parim"" [/b][/quote]
            Ei vaidle vastu, et ta tuppa halb on, aga miks ta siis autosse ei sobi?

Comment

Tõesti sellist valjukat pole mõtet autosse panna põhjenduseks nagu, et see rohkem kasutatakse toas järelikult ei ole andnud (autos rahuldavaid tulemusi.)

Starsound odavamapoolseid mida võiks kasutada

Comment

Originally posted by mtvx@Jun 2 2005, 18:08
                Tõesti sellist valjukat pole mõtet autosse panna põhjenduseks nagu, et see rohkem kasutatakse toas järelikult ei ole andnud (autos rahuldavaid tulemusi.)

Starsound odavamapoolseid mida võiks kasutada
                Võtame näiteks Hertzi bassikõlarid. Need teevad autos viimase peal häält, aga siiski sobivad väga hästi tuppa. See nüüd küll kellegi põhjendus pole, et kui rohkem kasutatakse autos, siis tuppa ei sobi. Ise pole veel jõudnud Audest autosse panna, kuid lähiajal peaks selle ära tegema. Ma ei ütle, et see autos head häält teeb, ma lihtsalt vaidlen selle üle, et toal ja autol pole erilist vahet, et üks element kuhugi sobib ja siis ei sobi. Ega need kõlarid ju ehituselt erinevad pole&#33;

Comment

Originally posted by Rajareits@Jun 2 2005, 18:58
                  toal ja autol pole erilist vahet, et üks element kuhugi sobib ja siis ei sobi. Ega need kõlarid ju ehituselt erinevad pole&#33;
                  vaidleks sulle selle kohapealt vastu. toal ja auto pagassil on vahe sest auto kere iseenesest võimendab bassihelisid. autos tundub siis nagu "parem woofer" olema, toas sama woofer nagu mittemidagi.

Comment

Siin nagu läinud rohkem vaidluseks mis element kuhu käib aga see pole teema mõte siiski.

Palju on kiidetud signat rage&#39;i(http://www.pood.akustika.ee/index.ph...t&currency=EEK) elemente võid sellise siis soetada.

Comment

Palju see 100W100-6 maksab üldse?

Comment

natuke üle 1000kr.

Comment

Kas 100w100-6 on muidu hea element üldse?

Comment

Originally posted by Taavi130@Jun 7 2005, 11:37
                            Kas 100w100-6 on muidu hea element üldse?
                            oleneb mis on sinu jaoks "hea element". pane kõigepealt selle definitsioon paika, siis saab ka edasi seletada mis ja kuidas. kellele ema, kellele tütar, nagu öeldakse.

Comment

Audes 100w-100-6: Aeglane. Ka kinnine kast ei suuda seda auto tingimustes "heaks" muuta.
                              Signat Rage 12: Raske alumiiniummembraan, tänu sellele samuti aeglane.
                              Starsound neist mõlemaist veel hullem.

Omaltpoolt soovitan:
                              Peerless XLS/Definition
                              Pioneer ts-w254c väiksesse kuni 20l kinnisesse kasti. Üllatavalt hea tulemus saavutatud.

NB&#33; Auto tingimustes unusta inverterkast hea kõla saavutamiseks ära.
                              kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                              X