Teade

Collapse
No announcement yet.

Probleem audesega.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Probleem audesega.

Kasutan audese 75W104-4 elementi. Probleem selles, et kahe võimendiga on esile tulnud mingi imelik krõbin. Võimendid on olnud regent 620 1*60W ja Yamaha CA-VI 2*120W. Kasutasin ka teiste võimenditega, aga sellist krõbinat ei ole tulnud. Milles võib olla probleem?

Võimendites on probleem ilmselt.

Comment

Palju on võimude väikseim lubatud takistus? kui 6 või 8 oomi siis ma probleem teada võim võib tunnistada väiksema takistusega kõlarit lühisena...keegi kunagi sokkis mulle mdiagi sellist
      Mäll-mäll

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Jun 2 2005, 23:33
        keegi kunagi sokkis mulle mdiagi sellist
        kui ei tea, siis ära kommenteeri.

Kui võim madalamat takistust ei kannata, siis ta hakkab kas ülekoormuskaitselülitusega väljundit välja lülitama (ja see võtab ikak sekundiks-paariks tavaliselt tummaks) või lihtsalt mingil hetkel põleb võim maha. Kui midagi krõpsub, siis on see ikka võimu viga. Mõnel võimul on lihtsalt toide (eriti just eelastme toide) nii kehvasti silutud, et mingi samas elektrivõrgus käivituv külmkapp vms tõmbab võimendi väljundist krõpsu läbi.

Comment

Viga on jah võimendis, sai seda otsillosgraafiga uuritud. Krõbin tuli mõlema valjukaga 8 ja 4 oomisega.

Comment

Working...
          X