Teade

Collapse
No announcement yet.

kõlar plärtsub

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

+ seal on veel filtrid jm asjad.. pead veel takistuse välja uurima jne. Kindlale kõlarile mõeldud aktiivvõimu supsti järgmisele ei ühenda.
    Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

peaks vist 4oomi olema

Comment

asi on kindlasti bassikas. endal ka selline jama nagu mingi vastu metalli käiks selline hääl. aga ma võtsin bassika tagant ja ühendasin sinna t200. ja jumala puhas bass mu arust.
        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Kas see juhuslikult Creative P380?
          Mäll-mäll

Comment

jah tegemist p380, ja kusjuures inverter on vale.toppisin enda 15 aastase 2näppu sisse ja tuli kohe parem heli.tegelikult teema pealkirjast võib valesti aru saada.kõlar löriseb, ehk see õhu hääl seal.kivivilla peaks kah vist sisse toppima tuleks pehmem heli.loodan et saie aru mis ma kirjutasin.

Comment

jah ta rohkem lõriseb. a ma soovitaksin ka sul osta t200 ja teha selle võimendiga aktiivsupakas.pooleparem heli.
              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Imo ei kannata nende Creativitega üldse muusikat kuulata. Onupojal on need ja kui need veel korras olid siis mulle nende plastmassine bass ei meeldinud. Samas mängude ja muuga oli vga bro. Ah jaa, tolle bassikas ka ragiseb nüüd. Imo lääne odavam kolu vist ongi mõeldud 2-3 aasta jooksul otsad andma
                Maailm oleks puhas ja süüta
                kui poleks õllejogurtit
                - Õ.Õ.

Comment

Vent tuleks vast pikem panna...
                  Mäll-mäll

Comment

mis vent?

Comment

inverter

Comment

milleks pikem?minu arust on ta praegu natuke suur lihtsalt <_<

Comment

Pikkusega kompenseerid läbimõõdu suurust.
                          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                          Projektide pildid
                          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Uut teemat tegemata tahaksin küsida siinkohal ära ka, et kus on Vent air velocity kriitiline piir, et torus õhk ei hakkaks "vuhisema". Kui mitu m/s on ülemine lagi siis?
                            natuke segane küsimus sai aga ehk saate aru...

Comment

palju seda kivivilla sinna sissetuleks panna?kas kuidagi mingit jätku ei saa vendile teha?et lükkan selle lühikese jupi olemasolevale otsa lihtsalt.

Comment

See Creative komplekt kõige odavama ja ega sealt suur midagi oodata pole. Mul praegu 3-s komplekt creative kõlle. Esimese subwoofer oli mingis plastmass kastis(suht jube hääl kui praegu mõelda ja ainult 10W). Järgmised sain siis I-Trigued, millel subwoofer 25W ja satelliididki tegid talutavat häält. I-Trigudel oli ka see effekt,et kui juhtmed tagant ära võtta, hakkab õhku läbi plärtsuma. Lisaks hakkas woofer ka kahtlast häält tegema kui põhja panin.
                                Nüüd siis 2.1 Megaworksi omanik ja subwoofri kohta on öelda ainult nii palju, et teatud helikõrgustel, kui õhuvool läheb jube tugevaks, siis inverterist välja tulekult hakkab asi sahisema tänu õhule.

Ütleks sulle niipalju, et Creative P380 kõlareid on väga raske headeks teha

Comment

Working...
                                X