Teade

Collapse
No announcement yet.

kumb woofer valida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kumb woofer valida?

niisiis seisan silmitsi probleemiga et ei jõua otsusele kumb woofer endale soetada.
    bassikas läheb sedaankerega autosse (bmw e28) ja prioriteediks oleks helirõhk.
    seega ei tea kumb elementi valida kas JBL GT 4-12: http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st&currency=EEK

või Starsound SSW-3800.

Tean et Starsound`i on siin foorumis kiidetud läbi ja lõhki, et oma hinnaklassis on ta ikka üks kõva põrguline , aga kas keegi oskab midagi öelda JBL elemendi kohta?
    võib-olla keegi oskab öelda kust kohast saab tartus starsound`i subakat osta?
    nii et rahvas - aidake valida B-)

ette tänades,

ClubmusicGNRTR.

Tartus peaks Starsoundi müüma Rai Tuning.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Originally posted by ClubmusicGNRTR@Jul 15 2005, 12:55
      niisiis seisan silmitsi probleemiga et ei jõua otsusele kumb woofer endale soetada.
      seega ei tea kumb elementi valida kas JBL GT 4-12: http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st¤cy=EEK

või Starsound SSW-3800.

Tean et Starsound`i on siin foorumis kiidetud läbi ja lõhki, et oma hinnaklassis on ta ikka üks kõva põrguline , aga kas keegi oskab midagi öelda JBL elemendi kohta?

ette tänades,

ClubmusicGNRTR.
      einoh starsound on minumeelest üparem ise olen helir6hu ja kvaliteediga rahul . Eedenist ostsin mina tartus. II korrusel ja tehnika w6i muusika poest: :lol:

Comment

Starsoundi kohta yteldi, et võta võimsusest pool maha ja jaga veel kahega, siis saad tegeliku võimsuse. JBL sellist lollust vist lubada ei saa. Kahe sellise 1kW max JBL-ga pandi isegi kunagi mingi yle-Eestiline SPL-võistlus kinni.

Comment

Originally posted by ClubmusicGNRTR@Jul 15 2005, 12:55
          seega ei tea kumb elementi valida kas JBL GT 4-12: http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st¤cy=EEK

või Starsound SSW-3800.

ette tänades,

ClubmusicGNRTR.
          jottbeeellil on tundlikust rohkem(93db) ja võimsus on 250w rms ja maksab 1250.-
          staaril on tundlikust vähem (91db) ja võimsust 300w rms ja maksab 780.-

ma arvan et jbl mängiks paremini ja oleks VÕIBOLLA vastupidavam aga ma valiks 12" asemel ikkagi 15" B-)

~kujuta ette... avad ntx vw golfi pagassi ja seal mängivad 2x 15" starsoundi voofrit kõrvuti B-) membraanid ülespoole B-) siis võiksid olla veel neoonid
          Krt mõned s*tuvad ennast täis :lol:

Ja seda ma kuulen ka esimest korda et starsoundil on vale võimsus :blink:

Vali ikka starsound; osta võim mis selle ära võimendab ja sa jääd igati rahule B-)

Comment

seda ma olen ise ka kuulnud et 2x JBL 15" pani üks vend SPL`il koha kinni. kui ma ei eksi siis kasutaja "salupa" oli see mees B-)
            samas akustika võib seal panna müüdavatele woofritele mingid ulmelised numbrid juurde. ootan veel nõuandeid ja arvamusi, aga osta 15" JBL, pole ka tegelikult paha mõte...
            ja hiljuti oli pärnus keegi starsoundidega SPL võistlustel klassi näitanud...raske valik on ees

Comment

Asi pidavat nii olema, et see 300W starsoundil on "pikaajaline muusikaline võisus" ja see 600W on mida iganes luule, et number suurem oleks.

JBL peab 250W siinuse all igasugustes tingimustes vastu ja 1000W kannab ta muusikat ka välja. Seda rääkis tuttav JBL müügimees, niiet kõige objektiivsem see arvamus vist pole, aga siiski kaldun arvama, et kasulikum oleks JBL.

Comment

Starsoundi kohta yteldi, et võta võimsusest pool maha ja jaga veel kahega, siis saad tegeliku võimsuse. JBL sellist lollust vist lubada ei saa. Kahe sellise 1kW max JBL-ga pandi isegi kunagi mingi yle-Eestiline SPL-võistlus kinni. 
                Kui sa täpseid fakte ei tea,siis ära hakka lahmima ja külamuttide juttu rääkima. :angry: Kasutaja RANZil on SPL võistlustel sees 2 tk STARSOUNDI SSW3800 elementi ja kehtiv Eesti FWB3 rekord on tehtud just nende elementidega.
                Kusjuures võistlustel lasti neile pikaajaliselt sisse ca 400W.Nii,et 300W RMS ja 600W max vastavad nende elementide puhul täiesti tõele.
                Tõsi,Salupal on autos 2 JBL elementi (täpset mudelit ei tea).Nii Salupa,kui Ranz võistlevad sellel aastal ühes ja samas FWB 3 klassis.
                Eelmisel aastal oli Salupa Street3 klassis,Ranz Street2 klassis.Salupa võitis eelmise aasta kokkuvõttes oma klassi (võistlejaid oli seal väga vähe),Ranz jäi eelmise aasta kokkuvõttes mingi 0,..Db teiseks.Kusjuures Ranzi tulemus detsibellides oli parem,kui Salupal.
                Starsoundi elemente SPL võistlustel ei kasuta mitte ainult Ranz,vaid ka mitmed teised võistlejad.
                Muide,ka kehtiv FWB1 klassi hetke rekord on tehtud Starsoundi elemendiga SSWD2800DVC.

Ma ei taha oma jutuga öelda,et teema autor peaks just Starsoundi kasuks otsustama.See on ikka tema enda vaba valik.Mul lihtsalt viskas üle,kui mingi müügimees hakkab foorumis levitama jutte,kusjuures endal puuduvad täpsed faktid.
                Peace.

Comment

Originally posted by Ints@Jul 15 2005, 19:46
                  Kui sa täpseid fakte ei tea,siis ära hakka lahmima ja külamuttide juttu rääkima. :angry: Kasutaja RANZil on SPL võistlustel sees 2 tk STARSOUNDI SSW3800 elementi ja kehtiv Eesti FWB3 rekord on tehtud just nende elementidega.
                  Kusjuures võistlustel lasti neile pikaajaliselt sisse ca 400W.Nii,et 300W RMS ja 600W max vastavad nende elementide puhul täiesti tõele.
                  Tõsi,Salupal on autos 2 JBL elementi (täpset mudelit ei tea).Nii Salupa,kui Ranz võistlevad sellel aastal ühes ja samas FWB 3 klassis.
                  Eelmisel aastal oli Salupa Street3 klassis,Ranz Street2 klassis.Salupa võitis eelmise aasta kokkuvõttes oma klassi (võistlejaid oli seal väga vähe),Ranz jäi eelmise aasta kokkuvõttes mingi 0,..Db teiseks.Kusjuures Ranzi tulemus detsibellides oli parem,kui Salupal.
                  Starsoundi elemente SPL võistlustel ei kasuta mitte ainult Ranz,vaid ka mitmed teised võistlejad.
                  Muide,ka kehtiv FWB1 klassi hetke rekord on tehtud Starsoundi elemendiga SSWD2800DVC.

Ma ei taha oma jutuga öelda,et teema autor peaks just Starsoundi kasuks otsustama.See on ikka tema enda vaba valik.Mul lihtsalt viskas üle,kui mingi müügimees hakkab foorumis levitama jutte,kusjuures endal puuduvad täpsed faktid.
                  Peace.
                  Hästi öeldud B-)

Comment

Mis te neid w taga ajate??? <_< :angry: :blink: Mis see number teile annab?M..nni pikendust?
                    JBL on igatahes arvestatavam asi.Samas ise valiks ikkagi vist 15" Tglt unistan JBL gti 1800 Et tegu siis hopis 18" vuufriga. :P
                    muusika on kuulamiseks

Comment

Mis pikendust need tollid sulle annavad?
                      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

rahu, mehed
                        valik on tõesti raske..kord kiidetakse JBL`i, kord Starsound`i
                        okei, oletame, et otsustan Starsoundi kasuks. Kui suurt kasti Starsound tahab et heli oleks hea?

Comment

Starsound SSW3800 tehnilised andmed ja kasti soovitatavad mõõdud leiad SIIT
                          Kui sul on plaanis aga SPL võistlustest osa võtma hakata,siis "võistlus" kasti kohta küsi infot kasutaja RANZi käest.

Comment

Originally posted by Elukaz@Jul 15 2005, 22:08
                            Mis pikendust need tollid sulle annavad?
                            "munni" ma mõtlesin.
                            muusika on kuulamiseks

Comment

ullu kõva tyyp, sai ropu sõna pikalt välja kirjutada.
                              ja nüüd mõtleb: "aga ta ju küsis, mis pikendust?&#33;?&#33;?&#33;"

ajukääbik......
                              Erilahendused.
                              PS või mail.

Comment

Working...
                              X