Teade

Collapse
No announcement yet.

Star sound SSW 3800 kasti mõõdud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Star sound SSW 3800 kasti mõõdud

sai ostetud siis star sound SSW 3800
    nüüd aga tahaks kasti

1) parameetrid:
    Single Voice Coil Subwoofer 15", 300W RMS, 4 oomi. Sagedusvahemik 26Hz - 800Hz, tundlikkus 91db. Kroomitud korpus, kullatud kontaktid. T/S parameetrid: Reve (DC VC Res) 3,4Ohm, Fo (Res Freq) 37,2094Hz, Zo (Z max at Fo) 18,9365Ohm, Sd (piston Area) 0,0855Sqm, BL (Flux*Lenght) 12,3452Tm, no (Ref Effency) 0,7150%, SPL (SPL at 1w/1m) 90,5614db, QMS (Mech Q) 3,9648, QES (Elec Q) 0,8062, QTS (Total Q) 0,6700, VAS (Acous Vol) 115,7171Litr., Cms (Compliance) 111,3942Um/n, Mms (Total Mass) 164,2379Gram, Mmd (Diaphm Mass) 149,8551Gram.

2)
    kuna ma ei taha ümmarguse invertiga aksti nagu siin :
    http://www.omitron.ee/tooted/_huvi/SSW2000%20teh.pdf
    siis ei sobi vist need mõõdud

3)
    kasti materjaaliks oleks 2,2cm saepuruplaat

4) nimelt sooviks et inverter oleks kandiline ja terves kasti laiuses/pikkuses nagu näiteks :
    http://www.subzoneusa.com/images/DSCN1418a.jpg
    http://www.musiciansbuy.com/mmMBCOM/...RK_V12S_dw.jpg

5)
    kastiks võiks olla ka bandpass !!

element siis läheks tuppa/hiljem ka autosse ....
    eesmärgiks oleks siis et oleks võimalikult palju bassi
    mängiks madalale jne

mu süsteem on :

3x arvutikõlarit mängivad kõrgeid (muuks nad ei sobi)
    1x king audio .... mähis piixus ... aga kõrgeid saab ka mängida
    1x Pioneer ts1000-dvc @ 2ohm (150w norm 600w max rms) 10" (autokastis)
    1x Star Sound sww-3800 ( 300w norm 600w max rms ) 15" (kastita)

võimendi : TESLA auj635 (100w @ 4 ohm) (vene 100w)
    composer : mdx 2100
    mixerpult : Spirit Folio Lite
    ekvalaiser : akai ??????
    Helikaart : Creative Soundblaster Live, 5.1 24bit, väline

NB! - asjaga suht kiire kuna tänase päevaga tahaks mingi kasti talle juba teha ..

paluks ei mingit muud juttu ainult mõõtmeid .. 6es päev juba aga keegi ei suuda peale muu mõle midagi teha .. hea oleks kui keegi hea inimene saaks kiirelt need ära arvutada
    proovisin ka ise arvutada aga ei osanud

tänud
    hmekk

Punkt 5: Milleks bandpass??? tahad sa tõesti sellele elemendile teha ca 200L kasti? ma küll veel arvutanud pole aga kipun arvama, et suht sellisse suurusjärku bandpass jääks. Bandpass kasti pannakse üldjuhul väikseid elemende (a'la 8", 10" vahest ka 12") kuid vääga harva 15" Lisaks veel see asi, et bandpass kasti ehitus peab olema vägagi täpne, et miski esmaste kastide ehitamisel ei tasu veel sellist asja ette võtta. Et jah... mis selle kastisoovi põhjus võiks olla?

Comment

seal soovitatud kasti mõõtudes ümmarguse inverteriga on 116L 30Hz. see juba suht jurakas

Comment

Originally posted by Taavi130@Jul 25 2005, 10:03
        seal soovitatud kasti mõõtudes ümmarguse inverteriga on 116L 30Hz. see juba suht jurakas
        ok no kasutada kasvõi sama kasti mõõte kui inverter võiks ikkagi kandiline ja täies pikkuses/laiuses .....

Comment

Originally posted by hmekk+Jul 25 2005, 11:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (hmekk &#064; Jul 25 2005, 11:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Taavi130@Jul 25 2005, 10:03
          ok no kasutada kasvõi sama kasti mõõte kui inverter võiks ikkagi kandiline ja täies pikkuses/laiuses ..... [/b][/quote]
          Mitte ma ei laitnud sinu mõtet maha... vaid lihtsalt tundsin huvi sinu eelistuse kohta.
          Kuid kui oled nõus inverter kastiga siis lähipäevil saan selle ümber arvutada slot pordiks küll.
          Kas port peaks oleme elemendiga ühes seinas? või otsaseinas? kas port võiks kastis sees pöörata? kas on miskid mõõdud millest suurem ei tohiks kast olla?

Comment

kas on miskid mõõdud millest suurem ei tohiks kast olla?
            element siis läheks ...... autosse ....
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Jul 25 2005, 15:13
              asi läheks algul ikka tuppa
              mitte kohe autosse

Comment

Ma lihtsalt oletasin, et sa selle sama kasti tõstad autosse, mitte ei hakka uut tegema.

Edit: see oli vihjeks hmekkile, et ta oma liikuri mõõdulindiga üle käiks.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Jul 25 2005, 15:13
                  Kui keegi veel ei tea siis autosid on ka igasuguseid, sellepärast ma neid mõõte küsingi. Avant/luukpära masinatesse saab suht suure kasti sisse niisama tõsta, sedaanis hakkavad juba probleemid tekkima... kui suur mahub luugist sisse, kui suur mahu aknalaua ja põhja vahele jne jne jne
                  Samas kui alguses tuppa loen selles välja et autot olemas veel ei olegi???

Comment

võimalik et ei ole lihtsalt autovõimu vastavat käepäeast
                    mida sa lohh vahid

Comment

ok pmst tahaks nüüd kiirelt-kiirelt mõõte saada
                      kuna tahaks täna asja almis teha saag materjaal kõlar juba ootab ..
                      ning kõrvad ka .. palun ...

Comment

Working...
                      X