Teade

Collapse
No announcement yet.

king audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

king audio

kast läheb autosse,sagedus võiks ola kuskil 40hz inverteriga. element on king audio 12" mitme liitrine kast tuleks teha?? + inveteri pikkus ja laius,kui keegi teab siis palun infot,asjaga suht kiire kuna auto tuleb home remondist tagasi ja tahaks kiiresti sõidu talutavaks muuta . ette tänades :blink:

Talutavaks!KA-ga?Muidu nendel krappidel pole ju kusagilt TÕEPÄRASEID andmeid saada!?Soovitaks ennekõike valida talutavam valjuhääldi(Pioneer, Blaupunkt, vm.)
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

kuna king audiol pole võimalik täpseid mõõte ja arvutusi teha ega anda sis ma arvutasin veidi BASSBOX PRO programmiga. Teadagi et king audial on väga "mööda" andmed sis ütleks et kast võiks sul mingi 50-60 liitri juurde tulla !
      Enda vana kasti järgi mis oli ka umbes 40 hz peale häälestatud siis inverter võiks mingi 110 mm solgi toru olla ja nii öelda ~200 mm pikk !

Comment

no kui pole täpseid andmeid saada, siis miks hakata inverter kasti ehitama.Tehke 30-40l kinnine kast ja tulemus optimaalne.Hakake kinnist kasti ka akptseteerima!!!!
        muusika on kuulamiseks

Comment

aga ütleks nii palju et kinnise 30-40 liitrise kastiga küll mingit vähegi nauditavat bassi ei tule vähemalt seda king audio s-12 puhul

järgi proovitud

Comment

BBP lubab ise mõõta vajalikud andmed, selleks aga on vaja ossi, proovikasti, võimu ja genekat.
            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

sain tiba andmeid ka nyyd äkki aitavad :: Fs29,4
              Qts0.70
              vas23,2
              kinnise kasti soovitavad mõõõtmed olid 60-90 l
              kast läheb pikkap masinasse ilma võimuta
              äkki oskate selle peale misket korrigeerida või misket sest õhtul hakkan tõenäoliselt kasti klopsima

Comment

kast läheb pikkap masinasse ilma võimuta
                Ilma võimuta :blink: Ma arvan,et unusta selline üritus ära. Kui sa võimu ei pane,siis millega sa seda elementi toitma hakkad?
                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

tõesti seda tahaks mina ka teada :blink: millega sa seda toitma hakkad ????

Comment

Kle kas see pikap mitte universaal pole?Tegelikult huvitab jah mindki kuidas see ilma võimendita töötama hakkab :huh: Ta vajab ju ca. 50W nimivõimsust.Ning automakil nagu pole eraldi bassikõlari väljundit...
                    Projektide pildid

Comment

mul 4x50w kui pole eraldi väljundit sis 50 w annab ka nõrga särtsu .. nuh parem ika kui mu keskuse kõllid( muide need tahavad ka 100w taha saada ja kasti kohta ni palju et ma võibolla panen kõllli ammu tehtud bandpassi kasti eeelmine kõlar oli tibake teist masti(700W kenwood) ( ma proovin kumb teeb paremat siis annan teile ka teada kumb parem oli B- .. ma suht kinel et sellleks paremaks osutub inverteriga kast )

Comment

Ot mis sul seal 4x50W on?Sul siis ikkagi võimendi ju olemas.Automakid on kõik 18W kanalivõimsusega :huh:
                        Projektide pildid

Comment

ma saan aru vist et ta mõtleb tavalist automakki millel jah tüüpiline võimsus 4x50w kuid tegelt ~15 watti (RMS) kanali kohta

Comment

mu venna autos on sony xplod 4*50 ja kingaudio lõpetas oma tegevuse järlet tuleb ikka natuke rohkem rmsi kui 15w enda mõõte tulemuse sain 40w rmsi

Comment

Lasid klippima ning valjuhääldi mähis sai alaliskomponenti maitsta Matemaatiliselt pole võimalik automakkidest üle 18W RMS saada.Ning pingemuundurit ei panda hajuvõimsusega seotud asjaoludel automakkidesse.
                              Projektide pildid

Comment

Working...
                              X