Teade

Collapse
No announcement yet.

king audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by egert109@Jul 26 2005, 14:31
    enda mõõte tulemuse sain 40w rmsi
    huvitav kudias sa selle 40 watti said sis ???

Comment

Kas 1562 peal ei tehta automakke?
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Ei ole kohanud selle kiviga tehtavat.Küll olen näinud Alpine auto CD mängijat, millele oli märgitud esipaneelile 4x70W.Selles võis küll olla mõni analoogne kivi kasutusel(sundventilatsioon oli kasutusel).Muidu sellele kivile peab panema(datasheedi järgi) vähemalt 600cm2 jahutuspindala, mis on ebareaalne automakkides; ehk võimalik vaid sundventilatsiooni korral.

OT. Et oleks arusaadav kõrvalistele isikutele, kust kohast need nr.-id tulevad, siis lisan pisikese seletuse.
        Klassikalise skeemiga võimendi arendab toitepingel 12V(13,3V) võimsust ca 3,6W(4,5W)@4oomi.Kust see tuleb?12V/2=6V(6,65V)(helisageduse ühe poolperioodi max väärtus teoreetiliselt).6V-0,6V=5,4V(6,05V)(reaalne max väärtus arvestades pingelangu transistoril).5,4V/√2=3,82V(4,28V)(väljundpinge efektiivväärtus) millest väljundvõimsus 3,82V2/4R=3,65W(4,58W).Sulgudes eraldi siis auto keskmise toitepinge juures olevad andmed.Teadupärast on sildvõimendi väljundpinge amplituudväärtus 2x suurem kui samal toitepingel töötaval klassikalisel võimendil, siis sellest järelduvalt suureneb väljundvõimsus 4x(koormustakistus ei muutu, st.4R):14,6W(18,32W).
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

tavaline ohmi seadus 9s klass B-) see 4x50 on seal max PMPO= 4x20 maximaaleslt :blink:
          <span style=\'colorrange\'>ostaks midagi.....</span>

Comment

mu venna autos on sony xplod 4*50 ja kingaudio lõpetas oma tegevuse järlet tuleb ikka natuke rohkem rmsi kui 15w enda mõõte tulemuse sain 40w rmsi
            40W RMSi sealt kohe kindlasti ei tule.Et sa oma elemendi seal maki taga läbi lasksid,on mitu põhjust.Esiteks lasid sa elementi sisse moonutatud signaali (kandilise signaali).Teiseks lasid sa sinna elementi tõenäoliselt sisse terve sagedusriba.Filtrit sa ju oma elemendile ette ei pannud?
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

naq selgus tegi mu kunagine bandpass paremat häält kauigi see oli ehitatud 700(max) kenwoodi jaoks :blink:

Comment

Working...
              X