Teade

Collapse
No announcement yet.

kuidas parandada s90 basskõlarit

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tartus on Tiigi elektroonika. Sealt samuti uusi elemente võimalik hankida.
    kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by maxx91@Jul 29 2005, 21:57
      ja noor tehnik on tartus?
      see paineb vist ikka tallinnas
      aga eile tuli meelde et tartus on üks pood elektroonika pood nimega " ATRO "
      saeal oli mingi 500 eek minu teada kummilõdvikuga s-90 bassikas ja muid värke

Comment

Originally posted by mario89+Jul 29 2005, 22:18--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mario89 @ Jul 29 2005, 22:18)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-maxx91@Jul 29 2005, 21:57
        ja noor tehnik on tartus?
        see paineb vist ikka tallinnas
        aga eile tuli meelde et tartus on üks pood elektroonika pood nimega " ATRO "
        saeal oli mingi 500 eek minu teada kummilõdvikuga s-90 bassikas ja muid värke [/b][/quote]
        täpsemalt? ega tevalos pole neid?
        Eesti Streetrace Foorum
        http://www.vahtraleht.org

Minu projektid
        www.zone.ee/SoundTuning/

Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)

Comment

minu teada tevalos küll pole
          aga see pood asub tartus narva-maantee või kusagil seal juures juures suure kallaku peal konsumi ligidal ei mäletagi täpset aadressi
          kes teab ??

Comment

teineasi on see et nad ple s90 bassid..vaid s-400 kasutatakse neid + see laks et osad on 2 mähisega
            mida sa lohh vahid

Comment

Originally posted by rainx666@Jul 31 2005, 10:22
              teineasi on see et nad ple s90 bassid..vaid s-400 kasutatakse neid + see laks et osad on 2 mähisega
              aga sealsed mis müüakse olid minu mäletamiste järgi ühe mähisega &#33;

Comment

mul vedeleb omadega õhtal s-90 bass kodus, millel kummilõdvik töökorras veel

Comment

sa võid ju kuidagi parandad aga minu arust mõtetu ma ostaks uue bassika sinu asemel

Comment

ta parandas juba selle ära.ta pani mingisuguse tihendi sinna.vähemalt tõõtab paremini kui enne kuulmise järgi.
                    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by opsys@Aug 1 2005, 23:12
                      mul vedeleb omadega õhtal s-90 bass kodus, millel kummilõdvik töökorras veel
                      mis juhtus?
                      tavai pakkuge s90
                      Eesti Streetrace Foorum
                      http://www.vahtraleht.org

Minu projektid
                      www.zone.ee/SoundTuning/

Kõik algajad ja edasi jõunud DJ ja ise muusika valmistajad võtke ühendust! (Aitame reklaamide teie muusikat)

Comment

Working...
                      X