Teade

Collapse
No announcement yet.

Star Sound SSW-3800 Kasdi mõõdud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Star Sound SSW-3800 Kasdi mõõdud?

Kast ise liitrites 141,75 L Ja torud tulevad 2*160 Pikkust neil 350mm.
    Kasdi mõõdud ise 700mm, 450mm, 450mm. See teeb siis 141,75 L?
    Tegelt sihukese Kasti mahu ja Inverterid soovitas Basssoundman
    Pidavat paremini mängima kui tehase soovitus?

paistab optimaalne kast tulevat ?
    ja mis selle postituse mõte nüüd on ?

Comment

Milline see tehase soovitus on? :lol:
      Kui sa mõtled, et omitroni lehel olevad andmed, siis need on ranzi poolt aruvutatud optimaalne kast, keegi ei keela sul oma kast valmis arvutada.

Siinkohal tuleb meelde kui allar88'ga koos ühele audiobahnile kasti leiutasime ... suht üks arvamus saabus aind et ühel oli kast liiter suurem ja inverter tiba teisiti, muud andmed olid atlitsna 1:1'le. Ideeliselt võiks ranz siia misket kosta, mis selle 147L puhul juhtuma hakkab, ta neid asju igast poosist pannud ja testind :lol:
      -

Comment

Minu poolt need kasti mõõdud seal omitroni lehel on jah. Neid mõõte tehes arvestasin ka sellega et 100L ja üle selle kastid on suht suured juba ning igaüks sellest suuremat oma masinasse väga just ei taha... et loomulikult võib kaste teha igasuguseid... suuremaid, väiksemaid, erineva kujuga jne... kõik oleneb masinast kuhu kast pannakse ja ka kuulaja enda eelistustest, mida kuulab jne.
        Hetkel pole mul BBPd kohe käepärast, et korra vaadata milline see graafik sellise kastiga ka tuleb, peaks tekkima see võimalus mul õhtu poole, et siis.'

EDIT: Sai need andmed sisse toksitud ja asja vaadatud. Kast lihtsalt kõrgemale häälestatud ja suurt muud ei miskit. See kast mis minu tehtud on, sellel on häälestus madalamal ja element peaks seda madalat otsa tugevamini mängima... samas on seal ka teisi faktoreid mängus, et täiesti sobilik ka see kast mille mõõdud siin antud on.

Comment

Working...
        X