Teade

Collapse
No announcement yet.

elemendi asendamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

elemendi asendamine

nimelt on mul üx probleem,mida tahax ennem teistega arutada,ennem kui hakkan ise jamama.
    kõlaritex on mul 35-AC-021-1 ja nende bassi elemendid on suht otsakorral (loe.laenad kõlareid sõbrale peo jaox) ja nüüd plaan vahetada AC bassikad vahetada mingi 8tollise odavahinnalise suppariga. peas käisid läbi mul sellised firmad nagu KA,MDS (dbr seeria) ja siis XE...
    nüüd küsimus:mida neist soovitate kasutada....ise mõtlesin XE peale.ja võix siis nagu hinna ka üless kirjutada.element ei tohix üle 400 tk. maxta
    [FONT=Geneva]Fuck da Bass economic!!!

hmh... mõtekam oleks siiski Audese 75W82-8ga asendada, mingi suvaline KA või XE ei sobi sinna absoluutselt (sigaloll mõte üldse)! Peaks maksma kuskil 600 raha.

Comment

Ära nüüd KA küll sinna pane... Soovitaks kah Audese sinna sisse istutada...

Comment

njah............nagu ennem mainisin,siis 400 võix jääda max hinnax,kuna raha ei ole minu jaox puuotsas (kool)

aga mis te ikkagi arvate sellest kui sinna sobitada XE või siis mõni teine kuni max.450.....hädakorral kuni 500 maxev element.kvaliteet pole oluline,peaasi,et annax mütakat,sest kõllid nagunii kasutuses enamasti koolis klassiõhtute korraldamisex ja muidu lammutamisex mõeldud. (kui bassist jääb vähex siis 15 XE võetaxe appi)

Comment

egas jahh..ple seal midagi..ostad estonia kärjed sisse kasutatult..või sebid kasutatult audes kärjed..või ostad poest..agas muud sinna ple mõtet toppida küll..
          mida sa lohh vahid

Comment

aga siit ka nüüd küsimus: mix mitte panna mingit XE-d sinna?????
            mix vaidlustate selle vastu?

Comment

sest suvalised valjukad ei sobi suvalistesse kastidesse. Tähendab et nad ei mängi seal rahuldavalt. Nagu eelnevalt mainitud AUDES sobib sinna hästi.

Comment

ja audes sobib sinna hästi kuna see on endine estoonia
                mida sa lohh vahid

Comment

Kui on soov neid kaste kuulata täisväärtuslikena ,nii nagu nad välja töötati siis ainult originaalid ja ei midagi muud.Kui soovid neist mingeid plärakste teha siis vahet pole mida sa sinna sisse topid.Vaevalt et sa tehase meestest targem oled ja neid kaste paremaks suudad teha.

Comment

See pole vist see täisväärtuslikkus mida sa silmas pead:
                    kõllid nagunii kasutuses enamasti koolis klassiõhtute korraldamisex ja muidu lammutamisex mõeldud
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

sead ma kardan ise ka,et teatud sagedustel tuleb mega suur auk sisse,aga kui ei proovi ära,siis ei saa kunagi ju teada
                      eht teisisõnau tuleb see katse oma nahal ära kogeda,kui plaan täidetud,siis annan ka teistele teada,mis tulemused olid/on

Comment

Sai ikka õieti aru, et vaja 8" elemendi?
                        Siis nt see äkki sobiks: http://www.omitron.ee/index.phtml?u=...d=14&itmid=182
                        Saaksin seda pakkuda 450.- eest.

Comment

jah tegu on 8`elementidega,aga siiski olen ocustanud XE kasux,kuna kõige madalamat otsa hakkab tuevikus mängima star sound 15`
                          et jahh,nagu ennemöeldud,jagan oma kogemusi siis,kui asi järgi proovitud

Comment

Viii need pe***s bassikad audese meestele , teevad korda

EDIT: tee nad korda, müü maha, osta mingid poolpidused s90 , saad palju rohkem müra, eriti kui sind kvaliteet ei hhuvita.
                            Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                            Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

njah.........niipalju san ma ise kah tehtud: kummiäär on umeb 1,5cm pikkuselt lahti ja teisel vunts poolex (hetkel audio meeste kääs paranduses)
                              aga ikkagi mis juba korra katki on länud,se kordub ka uuesti minema,ja poolpidused S-90 ei ole see mida ma tahan......ise võin müüa paska,aga osta ma küll ei tahax...

Comment

Working...
                              X