Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Tead, mul on kõlarites Visatoni 6,5". Bassitesti ajal hakkab 60Hz peal kapiuks kaasa võdisema. 40Hz juures klirisevad klaasid kapis. 35Hz juures hakkab aken klirisema ja silm vibreerima - nägemine halveneb. Lisaks on Visatoni toodangu hulgas selline tore asjake, mis GARANTEERIB auto värisemise. Visatoni King Audioga võrrelda on sama nagu Porschet sapakaga B-)
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
kas visaton t200 hakkab nägemist häirima , ja 100% töötama selle võimuga
->võimendi
ütleme nii , et ml on 2000 krooni, milline woofer ja võimendi olex selle raha eest kõige optimaalsem osta
Ära jää uskuma neid ulme numbreid
600W :lol: 20A kaitse!?!?
max mis tast välja pigistab on u. 1x 100W @4ohm.(kui sedagi)
Aga no T200 peaks ta ju piisama ka.
ma tahan sellele teha inventerkasti, kas sellele elemendile sobib inventerkast ja kui suur see kast umbes peax olema
ma arvan iga element peaks sobima inverterkasti...´(peale freeairi)
kui sa tahad ainult 1 subwoofrit taha panna, siis ma soovitaksin osta 1 starsoundi võimendi (ssa-2100) võimendi hind peaks olema alla 2000.- ; salupa.exe.ee lehel oleva võimsusearvutiga arvutasin võimendi võimsuseks 1x300w rms (parem kui võim oleks elemendist natuke võimsam, sest siis ei pea võim alati max võimsusega töötama.) B-)
kasti suuruse pead ise välja uurima
ise kasutan starsoundi woofreid ja võimendeid autos ja olen rohkem kui rahul
Originally posted by BlackHawk@Aug 24 2005, 11:46 kas visaton t200 hakkab nägemist häirima , ja 100% töötama selle võimuga
->võimendi
ütleme nii , et ml on 2000 krooni, milline woofer ja võimendi olex selle raha eest kõige optimaalsem osta
Võimendi ligikaudne võimsus:
2x 40 W @ 4 oomi.
2x 60 W @ 2 oomi.
1x 120 W @ 4 oomi.
Comment