Teade

Collapse
No announcement yet.

50W bassikõlari Kasti ehitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cxz@Aug 14 2005, 22:53
    Mul 50 vatine bassikas. Tahaks teha sellele kasti ümber. Ootan soovitusi kasti kuju, tüübi, mahu, seinte paksuse, vaheseinte, ja üldse kõige kohta, mida silmas tuleb pidada. Kast on mõeldud tuppa.

Olukord: Raha pole , võim 280W pioneer , ehitusmaterjali on .
    Ära ole nendes vattides nii kinni.SAAGE ÜLE SELLESt!!!!!Helisüsteem ei koosne ainult võimsusest.Kasti tegemisel pole üldse tähtis mitu vatti ta talub.Samahästi oleks võind olla teema...."Mul üks kollane kõlar millel mustad kirjad peal.Mitme inverteriga kast peab olema?.....
    Ok.Sinu kallal on piisavalt mölisetud.Teeme sellest valjukast ilusti pilti ja näitame seda meile ka.Siis oleme lahkesti nõus edasi rääkima.
    muusika on kuulamiseks

Comment

vot see on juba õige jutt

Comment

Kuna S-50B kõlareid omanud olen, siis selles oli kasutusel 35GD-xx-8(vahepealseid nr ei mäleta kahjuks :unsure: ).Muidu nende vattitega on ka hullemaid teadlasi olnud: kord küsiti mult eelvõimendit ning taheti teada, kui palju tal väljundvõimsust on :lol:
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Suured tänud . Drizzle'il ja Mattiasel on õigus: Mattiase pilt klapib . Kohe näha, et proffessionaalid: ei mölise asjata ja püüavad kohe aidata + kõige esimene arvamine oli õige. Uuesti, suured tänud, ja ütleksin veel, et selliseid inimesi võiks foorumites rohkem olla. RESPECT. Edasi saan ise hakkama.

Comment

Working...
          X