Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
to bls:
kui võib küsida,siis mis mõttes meelepärasem heli???
20.august toimub haapsalus SPL üritus,loodetavasti saaan isiklikult kuulda mõlemaid elemente.
tahax veel lisada,kui ma mõtlesin rohkem rõhule,siis ma ei mõelnud konkreetselt võistlusele,vaid sellele,kumb rohkem mul neere võbistab autis (kuigi plaan on ka teha võistluskast(H))
igaljuhul ootan ikka veel kommentaare/kogemusi elementide kohta
to svamm:
silveril oli hääl selline, noh kuidas öelda-igav,tuim.(vb oli kasti ja auto viga, ei tea) ei tekkind sellist fiilingut kui starsoundiga. tolle bass oli tunduvalt elavam, kiirem võib isegi öelda. samas silver lammutab kaa ei saa öelda et ei. aga no minu valik jääks igal juhul starsoundi juurde. oman isiklikult küll 15" tollist, see võtab istme küll koos neerudega pärist hästi võbisema. :lol:
kui aus olla,siis ma suht rullnoka stiiliga,ehk siis,tahan tulemust,et kui mu sõbrad istuvad autosse,siis nad räägixid,et vot sell tüübil on hää tümm masinas.
seda võib nimetada puhtsüdamlikux üless tunnistusex!
siis sa võistluskasti vast ei taha
see on ikka 2 erinevat asja.
sel juhul kui sa KÕVA TÜMAKAT taga ajad jääb sulle 12" vajaka
osta siis juba 15" tee hea kast ja las su sõbrad siis tulevad ja imetlevad :lol:
Comment