kiskusid vana teema üles. tal kast raudselt valmis ammu juba.
Teade
Collapse
No announcement yet.
starsound 15"
Collapse
X
-
Originally posted by heix25@Dec 2 2005, 14:25
aga teemaalgataja võiks ikkagi oma kasti ka näidata.
niumelt see kasutaja maryyo vingerdas igat pidi kõrvale et ei peaks mulle woofrit ära saatma, mina maksin lolli peaga talle 500 ette ära ja sain vastu pükse :angry:
tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgiViljandis elan.
Comment
-
Originally posted by olli+Dec 4 2005, 16:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Dec 4 2005, 16:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-heix25@Dec 2 2005, 14:25
niumelt see kasutaja maryyo vingerdas igat pidi kõrvale et ei peaks mulle woofrit ära saatma, mina maksin lolli peaga talle 500 ette ära ja sain vastu pükse :angry:
tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi [/b][/quote]
mnjah kurb juhus ei oska kahjux aidata. tuleks ta ära bannida ehk?In SPL we Trust! 136,4 db
Comment
-
Originally posted by Sicon00+Dec 4 2005, 17:17--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sicon00 @ Dec 4 2005, 17:17)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Originally posted by olli@Dec 4 2005, 16:45
<!--QuoteBegin-heix25@Dec 2 2005, 14:25
teema algataja on 1 paras piider kes on mulle ühe audese subika võlgu
tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi
Tuleaks anda adminnidele teada. Kui suudad põhjendada, siis panevad nad ta "musta nimekirja"
http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=21248
Comment
-
Originally posted by olli+Dec 4 2005, 16:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Dec 4 2005, 16:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-heix25@Dec 2 2005, 14:25
tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi [/b][/quote]
Keegi selle kasutaja pärisnime oskab öelda? Ega ometi Mario Kask? Ega sa raha näiteks Maile Kask kontole ei maksnud?
Comment
Comment