Teade

Collapse
No announcement yet.

starsound 15"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kiskusid vana teema üles. tal kast raudselt valmis ammu juba.

Comment

Mul/meil 90 liitrises pesumasinas 103x320 toruga ja 27 hz. See väristab nii mõndagi B-)

**STARSOUND**
      In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

minu kast on selline 140l kanti enam ei mäleta täselt ja inverteri mõõte ei avalda :P ning teeb ka ülimalt head häält.
        TeamRMS

Comment

ripspeed`i kast mängib tõesti väga mugavalt, oma kõrvaga kuulnud ja kena näeb välja kah

Comment

aga teemaalgataja võiks ikkagi oma kasti ka näidata.
            no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by heix25@Dec 2 2005, 14:25
              teema algataja on 1 paras piider kes on mulle ühe audese subika võlgu
              niumelt see kasutaja maryyo vingerdas igat pidi kõrvale et ei peaks mulle woofrit ära saatma, mina maksin lolli peaga talle 500 ette ära ja sain vastu pükse :angry:
              tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi
              Viljandis elan.

Comment

Originally posted by olli+Dec 4 2005, 16:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Dec 4 2005, 16:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-heix25@Dec 2 2005, 14:25
                niumelt see kasutaja maryyo vingerdas igat pidi kõrvale et ei peaks mulle woofrit ära saatma, mina maksin lolli peaga talle 500 ette ära ja sain vastu pükse :angry:
                tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi [/b][/quote]
                mnjah kurb juhus ei oska kahjux aidata. tuleks ta ära bannida ehk?
                In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

Originally posted by Sicon00@Dec 4 2005, 17:17

mnjah kurb juhus ei oska kahjux aidata. tuleks ta ära bannida ehk?
                  pigem väljaselgitada kus ta elab ja teda külastada või lasta kellegil teda külastada ja siis kui elementi kätte ei saa tuleb teda õpetada nii et ta enam nii ei teeks.
                  TeamRMS

Comment

mull oleks sellien küsimus et mitu ruutu vineeri läheks nende kaasa antud andmete jaoks.iverter kasti jaoks

Comment

Originally posted by Sicon00+Dec 4 2005, 17:17--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sicon00 @ Dec 4 2005, 17:17)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                      Originally posted by olli@Dec 4 2005, 16:45
                      <!--QuoteBegin-heix25
                      @Dec 2 2005, 14:25

tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi
                      mnjah kurb juhus ei oska kahjux aidata. tuleks ta ära bannida ehk? [/b][/quote]
                      Tuleaks anda adminnidele teada. Kui suudad põhjendada, siis panevad nad ta "musta nimekirja"

http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=21248

Comment

ma rvan et tal pole sellest mustast nimekirjast sooja ega külma, kuna ta nikuinii ei käi siin foorumis enam või siis on uuesti reganud. asjast ma rääkisin kunagi modele nimega digital, aga siis tundus et kõik ikkagi laheneb aga s*ttagi ei lahenend <_<
                        Viljandis elan.

Comment

no mis sa menti ei andnud, ülekanne tehtud, kaupa pole ta teele pannud ju

asi pole väikses summas vaid põhimõttes

Comment

aga muidu mull siuke küsimus et kas selle starsoundile originaal 116liitrine kast teeb hääl ka korralikult vä:P

Comment

teeb küll jah&#33; B-)

Comment

Originally posted by olli+Dec 4 2005, 16:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Dec 4 2005, 16:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-heix25@Dec 2 2005, 14:25
                                tlna järgi ka ei hakka minema ju, ei tea kus ta elabgi [/b][/quote]
                                Keegi selle kasutaja pärisnime oskab öelda? Ega ometi Mario Kask? Ega sa raha näiteks Maile Kask kontole ei maksnud?

Comment

Working...
                                X