Teade

Collapse
No announcement yet.

kysimus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

100w100-6 noores tehnikus 1150.-

Comment

Võtta ikka Starsound SW3800 ! Maksab 790EEKI raituunigus!

Comment

aga kui palju 75w 104-4?

Comment

vaata oma eelarve üle, äkki saad ikka midagi korralikumat.
          ehk oleks mõtekam isegi selline http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...40-9034&lng=est

Comment

MK.
            Miks sa seda arvad, et see Visaton on Audes 75w-104-4'jast parem?
            Audesel tundlikus isegi natuke parem ju?
            Mäll-mäll

Comment

Ma kaldun ise audese poole, sest olen ise starsoundi subwoofrit näind ja kuuland polnud mitte midagi erilist aga audes oli küll super hea heliga.100%AUDES

Comment

Meil koolis on need kõlarid (igal korrusel 4, kokku 16tk): http://www.audes.ee/index.php?id=1372&tpl=1003
                Minu arvamus nendest on suhteliselt nigel. Kuigi tegelikult võib see ju oleneda ka võimust, ei meeldi mulle nende kõlarite hääl :huh:

Comment

sai just soetatud starsound 15" woofer ja enne oli juba dual audes 75w 104 ja ütlex ei pole kahtlustki et starsound on parem!!!!!!! igatahes vali starsound ja sa pärast ei kahetse

Comment

Originally posted by kalzip@Sep 17 2005, 12:49
                    Võtta ikka Starsound SW3800 ! Maksab 790EEKI raituunigus!
                    raituningust ära küll telli...ma tellisin ja 14 päeva möödas ning kõlarist pole haisugi kuigi makstud oli juba 3 septembril h34r: homme siis helistan sinna vast ja küsin mis värk on, sest kirjadele ei vastata.
                    TeamRMS

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Sep 19 2005, 13:27
                      MK.
                      Miks sa seda arvad, et see Visaton on Audes 75w-104-4'jast parem?
                      kuulnud mõlemat ja audes pole nii hea. Kui kõvemini kuulata võib audesel hakkata need vuntsid seal taga vastu membraani käima ja see väga ebameelidv hääl. Koostöö kavliteet võrreldes visatoniga muide jätab ka veitsa soovida

Comment

Originally posted by MK+Sep 21 2005, 14:26--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (MK @ Sep 21 2005, 14:26)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-feel_the_bass@Sep 19 2005, 13:27
                        MK.
                        Miks sa seda arvad, et see Visaton on Audes 75w-104-4&#39;jast parem?
                        kuulnud mõlemat ja audes pole nii hea. Kui kõvemini kuulata võib audesel hakkata need vuntsid seal taga vastu membraani käima ja see väga ebameelidv hääl. Koostöö kavliteet võrreldes visatoniga muide jätab ka veitsa soovida [/b][/quote]
                        ja mina olen millegi pärast saand sellised audesed millel vuntsid kergesti katki lähevad <_< soovitan starsoundi selle raha eest on heli rohkem kui küllalt......healjuhul saavad raituningu inimesed järgmine nädal starsoundi ssw tüüpi subakate saadetise kätte ja saan ka lõpuks oma ssw3800.
                        TeamRMS

Comment

Originally posted by ripspeed@Sep 21 2005, 12:29
                          healjuhul saavad raituningu inimesed järgmine nädal starsoundi ssw tüüpi subakate saadetise kätte ja saan ka lõpuks oma ssw3800.
                          Ei saa nad seda järgmine nädal... ja ka mitte ülejärgmine nädal. Meie ladu on kaubast tühi juba pikemat aega, et kuidas nad üldse seda sulle lubasid on omaette teema. Kaup koos SSW-3800 ja muude asjadega jõuab 10 okt, transport millega saadetakse on mega aeglane lihtsalt

Comment

Originally posted by mafjoss@Sep 19 2005, 20:00
                            Ma kaldun ise audese poole, sest olen ise starsoundi subwoofrit näind ja kuuland polnud mitte midagi erilist aga audes oli küll super hea heliga.100%AUDES
                            Sa oled vist hull kui valid audese :huh:
                            Ja mul on selline kahtlus, et sa ei kuulanud muusikat woofriga millel on taga võim mis elemendi ära TOIDAB.

Comment

Originally posted by ranz+Sep 21 2005, 14:53--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ranz @ Sep 21 2005, 14:53)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ripspeed@Sep 21 2005, 12:29
                              healjuhul saavad raituningu inimesed järgmine nädal starsoundi ssw tüüpi subakate saadetise kätte ja saan ka lõpuks oma ssw3800.
                              Ei saa nad seda järgmine nädal... ja ka mitte ülejärgmine nädal. Meie ladu on kaubast tühi juba pikemat aega, et kuidas nad üldse seda sulle lubasid on omaette teema. Kaup koos SSW-3800 ja muude asjadega jõuab 10 okt, transport millega saadetakse on mega aeglane lihtsalt [/b][/quote]
                              no jah siis ma pean maksimumtarne ajale lisaks veel ühe maksimum tarneaja ootama h34r: ehk siis pea et 5 nädalat tuleb element h34r:
                              TeamRMS

Comment

Hetkel ei ole tõesti mõtet RaiTuningu peale pahandada.Nemad ei ole selles viivituses süüdi.Lihtsalt transpordi firma ei saa omadega hakkama.Aga kaup on teel.Ja SSW3800 subbakaid peaks siis juba pikemaks ajaks jätkuma.
                                Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Working...
                                X