Teade

Collapse
No announcement yet.

Creative T5100 5.1 soobwoofri ümber ehitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Idee on muidugi hea natuke upgrade'ida sellist süsteemi! Aga mis ma ise olen tähele pannud on see et arvuti subaritel ei ole sees üldse dampingut e. vatiini. Alustuseks pane korralikult vatiini ja vaata edasi kas asjad paranesid või mitte.
    In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Sep 29 2005, 22:06
      No aga bassi tunde tekitab ikka
      Mis sest, et täiel võimsusel ei suuda valjukas mängida.
      Mul kodus sama asi aga maja saab küll väristatud iga kell
      Võim 2x50w rms...Ühes kanalis audes 100w-100-6 teises 2xs-90b'd paralleelselt
      no aga stereo heli sul ei ole ju

Comment

Originally posted by Sicon00@Sep 30 2005, 22:41
        Idee on muidugi hea natuke upgrade'ida sellist süsteemi! Aga mis ma ise olen tähele pannud on see et arvuti subaritel ei ole sees üldse dampingut e. vatiini. Alustuseks pane korralikult vatiini ja vaata edasi kas asjad paranesid või mitte.
        Mina olen Creative T7700 komplekti omanik. Mulle tundus ka bass üsna jube, toppisin bassikasse kivivilla kõvasti sisse ja kõrva järgi ütleks, et läks paremaks küll. Kas "matsu" juurde tuli on iseasi, aga maja väristamiseks need kõlarid niikuinii ei sobi. Madalad helid tunduvad pisut selgemad ja pisut parema sageduskarakteristikuga.

Comment

endal on siis need kõige nõrgemad 2.1 p380. võtsin sealt võimu välja ja ühendasin visaton t200 sinna järgi. ja imestuseks se võimendi toidab ära selle bassika päris ilusti.
          no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

põhja sa seda ikkagi keerata ei saa

Comment

muidugi pole vajadusdgi.volume 4 peal juba müristab päris korralikult.
              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Working...
              X