Teade

Collapse
No announcement yet.

Kast 10"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kast 10"

Tere.
    Sooviks teada, milline element siia kasti võib minna.
    Pikkus 460 x Laius 200 x Kõrgus 310 mm
    Auk 10"

Ette tänades, Ragnar.

Originally posted by raxz@Oct 13 2005, 22:30
    Tere.
    Sooviks teada, milline element siia kasti võib minna.
    Pikkus 460 x Laius 200 x Kõrgus 310 mm
    Auk 10"

Ette tänades, Ragnar.
    audes 75w 104-4 peaks päris normaalset häält seal tegema, muigui juhul kui on ikka tegemist kinnise kastiga.
    TeamRMS

Comment

Tahaks elementi autosse müristama. Audes pole eriline müristaja. Toas mul 75W104 ~60L kastis.

Comment

Originally posted by raxz@Oct 14 2005, 08:30
        Tahaks elementi autosse müristama. Audes pole eriline müristaja. Toas mul 75W104 ~60L kastis.
        äkki proovid starsoundi odavama otsa elemente ehk siis SSW klassi elementi.
        TeamRMS

Comment

Originally posted by raxz@Oct 14 2005, 08:30
          õiges kastis ikka on :P
          In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

Kui audes pole eriline müristaja kuidas siis teda kutsuma peaks? Väristaja?
            Noh värinaid ta tekitab isegi liiga palju...Aga 100w-100-6'ega on pidusid tehtud küll ja küll...Tundlikus on natuke mageda võitu...Aga lõhub küll hästi teine(Y)
            Mäll-mäll

Comment

http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=49

Comment

Vot see Hertz on hea(Y) Tundlikus on väga vinge ikka 10" elemendi kohta.
                Aga hind on ka ikka täitsa vinge
                Mäll-mäll

Comment

Originally posted by feel_the_bass@Jan 29 2006, 12:28
                  Vot see Hertz on hea(Y) Tundlikus on väga vinge ikka 10" elemendi kohta.
                  Aga hind on ka ikka täitsa vinge
                  Salupa lehel oleva kalkulaatori järgi on selle elemendi tundlikus 85,7 db/Wm
                  Darkest beatz...

Comment

Originally posted by raxz@Oct 14 2005, 07:30
                    järelikult pole sa kunagi ühtki basssoundman'i poolt ehitatud dual audes'e kasti kuulnud
                    2x 100w100-6 lagistab nii, et 3 korrust allpool poe aknad värisevad..
                    Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

Comment

et audes head häält teeks ei pea just olema basssoundman`i kast. ja dual teine asi kah juba

ja raxz võibolla pole ta sul müristaja sest sul pole piisavat võimu.

Comment

Sõbrale tegin Audes 104-4 le kasti 42l ja 103-250 vendiga
                        minu arus pole üldse hea kõlar see audes. Mulle isiklikult meeldib KA12" ka rohkem ja sama arvas ka mu vanem vend, aga maitse üle ei vaielda. Aga igatahes endale ei osta audest.

Comment

Originally posted by egert109@Feb 3 2006, 19:44
                          Sõbrale tegin Audes 104-4 le kasti 42l ja 103-250 vendiga
                          minu arus pole üldse hea kõlar see audes. Mulle isiklikult meeldib KA12" ka rohkem ja sama arvas ka mu vanem vend, aga maitse üle ei vaielda. Aga igatahes endale ei osta audest.
                          Kas KA meeldis rohkem selle pärast, et rohkem müdises, või oli tõesti- tõesti KA kvaliteet parem kui Audesel? (See küll tundub uskumatuna :lol: )

Comment

KA=KvAliteet!

jaaajaaa mida iganes egert, edu! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Comment

Kvaliteedist ma ei rääkinud midagi aga bassi küll võrrelda ei saa 12" element teeb oma töö ja 10" element teeb oma töö antud hetkel ma ei hakkagi audest võrdlema enda 15" teslaga mis on hoopis klass omaette.

Comment

Working...
                              X