Teade

Collapse
No announcement yet.

Inverteri pikkus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Inverteri pikkus?

tervist!
    asi sis selline,et olex vaja 110mm diam. inverteri pikkust vaja teada,et kui pikk ta peax sis olema?? <_<
    Kast ise on kuskil sinna 58-L juurde&#33; ...mõõtmetex on 60cm * 41cm * 23,4cm...inverter asub elemendiga samas küljes,ni,et väga pikka inverterit ei saax panna&#33;..mis te soovitaks ja mis olex nagu mõistlik selle kasti jaoks?
    elemendix on Pioneer TS-306c supakas&#33; RMS 400W
    kui rohkem infi on vaja sis lisan,kui on vaja&#33;
    ette tänades&#33;&#33;

ei nohh..kui mingi lamppi kasti tegid jne.. siis katseta ise ja qla ise ja leia sobiv pikkus
    mida sa lohh vahid

Comment

ei ole lampi tehtud kast,tootja poolt ongi antud 58L kast(max),Inverteri mõõtmetex on antud 76mm(diam) * 102mm...kuid se tundus kuidagi liiga väiksex jäävat ja sai otsustatud sis 110mm diam. toru kasux,kuid mis se pikkusex peax tulema sis?..palun aidake

Comment

kas sis tõesti keegi ei oska nõu anda?

Comment

149mm

Comment

kas sis 149mm on paras sellele kastile,et millest see tuleb?..üx tark oskas rääkida,et pikkuse paned ni,et toru diam. osa jääx tagumisest seinast puudu&#33;...et kas on sellel mingi tõepõhi all?

Comment

Oot kas sügavus on 23cm?
              Kui ei ole siis saaks ju panna 2 venti selle ühe lühikesega võib vilisema hakata
              Mäll-mäll

Comment

jah sügavus on kastil 23 cm&#33;&#33;&#33;..ei saanu väga sügavamax teha,olex mudu ruumala lõhki ajanud,mõne cm olex saanu,kuid mis sest enam,ni et 23cm kasti sügavus,et millised ja mitu toru sis panna?

Comment

poolearused hoiavad teemat jälle üleval ...

mida jämedam ehk mida suurema ristlõike pindalaga, seda kõrgemale hakkab mängima. Mida lühem, seda kõrgemale hakkab mängima. sellised on reeglid&#33;

kaks toru = suurem ristlõige = mitteniimadalalemängiv kast

Mida pikem, seda suuremaks kanalis tuulekiirus läheb, mida kitsam, seda suuremaks kanalis ehk inverteris tuulekiirus läheb (=vilistamine).

võta winisd kätte, tao enda elemendi parameetrid sisse, kasti mõõtmed ka olemas ja hakka siis inverteritega mängima, niisama lambist ei oska keegi ennustada. Omalt poolt võin öelda et kaks 12" GAS subakat ühes kastis ei pannud mul vilistama 20cm pikkust 83mm jämedat inverterit vilistama ehk su kartused on pisut liialdatud.
                  -

Comment

või sis siuksed reeglid,TÄNUD&#33;..ma sis üritan lähiajal selle winisd-iga asja proovida,ex sis annan teada,kuidas on&#33;..tnx nõuande eest

Comment

Ma ka selles inverteriasjas "poolearuline". Kui tugineda Deusi väidetele siis, et saada võrdne tulemus peab jämedam toru olema pikem ja peenem toru lühem. Sel juhul annab võrdse tulemise kinnine kast ( diameeter= 0 ja pikkus=0 ) ja ilma kastita element ( diameeter lõpmatus ja pikkus lõpmatus ). Kas ikka on nii?

Comment

Deus, kas toru pikkus ikka mõjutab tuule kiirust? Ise soovitaks tootja mõõte jälgida ja vilistamise vastu kumerad otsad teha. 110 toru läheb liiga pikaks, esialgne hinnang andis 229 mm.
                        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

nu seljuhul ma peax uue esiplaadi tegema,et panna se tootja poolt soovitatud toru&#33;:S a mis sis juhtub kui ma jätan praguse toru,mille pikkusex ongi kogemata sama pikkus mis siin pakutud,et sis 149mm??
                          küsix veel sis,et kustmaalt seda toru mõõta tulex,et kas kasti siseküljest?,kui ma teda kasti siseküljest mõõtan,sis olex ta pikkusex 121mm&#33;..ja se ka ,et toru on eest otsast kumer&#33;...tänud te nõuannete eest..kuid võixite neile küsimustele ka vastata

Comment

Toru mõõduks võtad augu sisemise pikkuse. 110x149 jääb ilmselt lühikeseks ja toru mängib kõrgemale soovitust.
                            Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

a,kui ma panexin selle toru kasti peale(kasti kõrgus 410mm) ja pikkusex sis su soovitatud 229mm,või sis olex parem panna se tootja poolt soovitatud toru 76x102mm?...kuid kui palju toru ots peax tagumisest seinast eemal olema,kas toru diam. osa?

Comment

Working...
                              X