Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas Visaton T200 või Visaton WS20E ??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas Visaton T200 või Visaton WS20E ??

räägitakse siin foorumis rohkem t200-st kui WS20E (viimasest pole midagi kuulnud) asi siis selles et tahaks supakat tuppa. WS20E juures meeldib mulle see et tihend on kummist (pildilt tundub küll nii) aga T200 kiidetakse rohkem. mis on teie arvamus?

Huvitaks ka mindgi kuidas see WS20E mängida võib.Ise ma saan kolmapäeval 2 sellist elementi. Tasub muidu vaadata seda et sellel bassikal on üsna suur qts 1,05 oli vist.
    Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

tean seda et t200 see vahtkummist äär pidi sitt olema vms.

Comment

millepärast see vahtkumm nii sitt siis on.
        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

ma ei tea, on räägitud, mingi niiskust kah ei kannata vms. ei tea täpselt. pole ise elemendiga kokku puutunud

Comment

kummist tihend edastab paremini bassi ka kui vahtkummist. ma ise arvan et WS20E võib natuke paremat häält teha kui T200, aga pole kuulnud kumbagi

Comment

räägime ikkagi lõdvikust mitte tihendist ja see ei edasta bassi.

Comment

nojh aga kummist lõdvik paneb ju membraani "pehmemalt" liikuma kui vahtkummist ja selles tulenevalt tuleb vedi mahedam bass

Comment

Miks kummlõdvik peaks membraani ´pehmemalt´ liikuma panema? Liikumine on mõlemal sama kui element on ilusti sisse mängitud. Vahtkummi kohta jah võib olla nii palju, et kui jätta ta aastateks mitte sobilikku keskkonda siis ta laguneb kiiremini kui kummlõdvik aga ega see kummlõdvik ka igavene pole kui vales keskkonnas hoitakse.

Comment

Originally posted by eltonno15@Nov 26 2005, 17:54
                    Huvitaks ka mindgi kuidas see WS20E mängida võib.Ise ma saan kolmapäeval 2 sellist elementi. Tasub muidu vaadata seda et sellel bassikal on üsna suur qts 1,05 oli vist.
                    Kui oma elemendid kätte saad siis räägi ka kuidas mängivad. silma jäi ka Visaton WS25E. tundub üsna asjalik

Comment

Eks ma ikka räägin kui asjad kätte saan, vaja ka kaste meisterdada ja filtrid ära oodata.
                      Ma arvan et kui raha on siis oleks etem osta WS25E.Kuna see on 10" ja ei ole vaja nii suurt kasti et mängida madalat sagedust.Kui mu enda tulevastel tornidel jääb bassist puudu siis on jooksnud läbi mõte et muretseda üks selline elukas juurde toetama bassi.
                      Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

T200 peks ikka parem olema olen kuulnud igasugu visatoni subakaid ja see pani ikka toa ka värisema, kuid vahtkummist äär pole nii vastupidav sest minu woofril tuli see peale paari kuud lahti.

Comment

Originally posted by mafjoss@Nov 28 2005, 14:03
                          T200 peks ikka parem olema olen kuulnud igasugu visatoni subakaid ja see pani ikka toa ka värisema, kuid vahtkummist äär pole nii vastupidav sest minu woofril tuli see peale paari kuud lahti.
                          oled sa kuulnud ka Visaton WS25E mängimas? võrreldes T200-ga peaks WS25E kindlalt paremat häält tegema

Comment

ma ei hakka uut teemat tegema siis küsin siin et kumb on kõvem tegija kas Rockford Fosgate või Alpine ntx. need woofrid http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=952 või siis http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=547

Comment

mõlemad on head ja kvaliteetsed aga ise kaldun rockfordi poole.

Comment

Working...
                              X