Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas Visaton T200 või Visaton WS20E ??

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by eltonno15@Nov 26 2005, 17:54
    Huvitaks ka mindgi kuidas see WS20E mängida võib.Ise ma saan kolmapäeval 2 sellist elementi. Tasub muidu vaadata seda et sellel bassikal on üsna suur qts 1,05 oli vist.
    said sa kätte ja kuidas esmamulje on (ma mõtlen WS20E) kui sa just kuulanud pole (sul pole vist kastigi veel)

Comment

Pole veel kätte saand neid, homme või reede saan.Üks kast hakkab vaiksest valmis saama, vaja filtrid ka kätte saada,siis alles saab proovida kuidas asi mängib.
      Peatselt valmimas tornkõlarid visaton- sc10n-WS13E-ws20e

Comment

vaatan et paljudel on GAS subwoofrid. vaatasin et need ei maksa palju ja on see hind seda väärt ka?

Comment

Originally posted by eltonno15@Nov 30 2005, 20:30
          Pole veel kätte saand neid, homme või reede saan.Üks kast hakkab vaiksest valmis saama, vaja filtrid ka kätte saada,siis alles saab proovida kuidas asi mängib.
          Tere.
          T200 max käigu pikkus on 20 mm ja WS20E-l 12 mm. Omal seisab kodus T200. Väga asjalik element selle raha eest. Soovitan muidugi koguda raha ja osta w200s, aga no see on juba hoopis teisest hinnaklassist. Samas oomipoes või noortehnikus maksab see u sama, mis tevalos WS25E.
          Kui suure ja millise kasti tegid?

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k...L_VS-W200S%2F4

Comment

siia võiks nüüd mingi teadjam mees ka sõna sekka öelda....

Comment

endal ws25e kinnises 60l kastis
              kui ma ei eksi siis tegemist kinnise kasti valjukaga ( suure qts tõttu )
              mängib suht madalale ja täpse bassiga
              kui tämbreid näppida saab ikka jubadat tümmi

Comment

palju te kasti tegemisele investeerite lõpliku valmimiseni?

Comment

Originally posted by traktorist@Dec 3 2005, 17:03
                  palju te kasti tegemisele investeerite lõpliku valmimiseni?
                  võiksite õelda palju raha panete kasti tegemise alla. ja kas oomipoes visatoni vatiini ka müüa on? ma pole leidnud oomipood.ee-st

Comment

valjukas 500.-
                    filter ka kuskil 500 ( loll olin, et ise tegin. Intz´ult oleks odavamalt saand )
                    materjal 300.-
                    juhtmed, terminal ja katte riie (mistra ) nii 200 umbes

pildid ka:
                    http://www.pilt.ee/view/570106/

see kast on ka müügis
                    kel huvi see võtab ühendust

Comment

jäi siis plaan tellida t200 kuna seda kiidetakse siin palju ja prooviks ise ka ära, aga kui õhuke vineer olla võib. ma tean et mida paksem seda parem aga õhem vineer natuke odavam. võib ta olla kuni 12mm 10mm on juba liiga vähe ju?ise

Comment

Originally posted by traktorist@Dec 4 2005, 13:44
                        jäi siis plaan tellida t200 kuna seda kiidetakse siin palju ja prooviks ise ka ära, aga kui õhuke vineer olla võib. ma tean et mida paksem seda parem aga õhem vineer natuke odavam. võib ta olla kuni 12mm 10mm on juba liiga vähe ju?ise
                        vastust ootaks ikka küsimusele. ja kas see võim http://www.pood.akustika.ee/index.php?GID=...st&currency=EEK toidaks ära kahte T200?

Comment

kui sillata siis vabalt
                          ilma toidab ka

Comment

seda ma veel mõtlen kas panen kaks kõlli ühte kasti.mis tähendab sillatult? kuidas see ühendatakse vms. autovõimi puhul see ka et millega ma selle ühendan? tahaks volüümi ka keerata jne? automaki pean ostma või saab ilma ka

Comment

kui sillata siis ei saa kahte kõlli sinna taha ühendada ju. :huh:
                              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Originally posted by traktorist@Dec 2 2005, 22:15
                                vaatan et paljudel on GAS subwoofrid. vaatasin et need ei maksa palju ja on see hind seda väärt ka?
                                GAS on oma hinna eest väga asjalik. Soovitan soojalt.
                                In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

Working...
                                X