Teade

Collapse
No announcement yet.

Audese aktiivsubwoofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audese aktiivsubwoofer

Lugesin läbi kõik siin olevad teemad mind huvitavate elementide kohta, kuid kahjuks on enamus aktiivsub'ide teemasid poolikud :/

Alguses oli plaan ehitada 75W104-8 elemendiga, kuid lugedes tekkis mõte, et kui 100W100-6 ehitamine liialt (rohkem kui 600 eeku) kallimaks ei lähe oleks see vast asjalikum. Mis te arvate ?
    Aktiivi all mõtlen et subaka küljes on korralik võim koos filtriga, niiet ei ole ole vaja enam kuhugi mujale edasi ühendada, ainult line-in külge ja korras.
    Teema tegingi selleks, et hinnavahet täpsemalt teada saada. 100w ise on 300 eeku kallim, kuid palju läheks maksma veits kõvem võim?
    75W'le oli plaanis osta mingi Simexi võim, mis pidi nädalavahetusel noortehnikusse müüki jõudma, hinnaks ~2000.

Sub hakkab käima arvuti taha, korterisse ning muusika(dnb) kuulamiseks.
    Nagu ma aru saan, oleks 75W104-8'le hea kast 50l ja 270mm pikkusega 103mm toru.
    100W100-6 peaks aga asjalik olema kinnises ~60l kastis?

Tänan

75w104 on tundlikkus parem
    ja 100w106 ei pidand just kõige vastupidavam olema

Comment

Tundlikus jah,keskmine tundlikus seal,aga vaata kara pealt kas sellest kasu ka on.Vastupidavuse koha pealt nii palju,et minul oli 75w just probleeme aga ühegi 100 pole veel õnneks olnud(ptüi ptüi ptüi).Ja võimendile käitub 100 ka paremini,zobel ja vsjo.

Comment

ei saa kah aru miks 100w maha mängitakse, ise saab ikka kah seda piinatud ja pole tal viga midagi kuigi olen kah näinud kuidas 75w ära on lagunenud päris mitu korda (vuntsid siis)

Comment

Asjatasin bassboxis natuke ja nii nagu ma aru saan on 100W100-6 oma kinnise kastiga igati parem.
          tabel

Aga oskate äkki veel võimendeid soovitada? Ei oska neid kuskilt mujalt peale noore tehniku nagu vaadatagi :/

Comment

kui netist vaatad siis ntx http://www.akustika.ee/

Comment

aga sa võid lasta ka kellegil endale lasta ehitada võimendi.

Comment

Ei usu, et sellise võimu (filter sees, saab volüümi keerata nupust jms) ehitamine eriti odavam tuleks. Või tuleks?

Comment

Originally posted by traktorist@Nov 30 2005, 20:00
                  Saad sa mulle sealt näidata mõnda võimendit tuppa ning mis sobiks kasvõi teoorias mu elemendiga ??

Comment

Originally posted by xrs@Nov 30 2005, 20:52
                    Ei usu, et sellise võimu (filter jms värgid sees, saab volüümi keerata nupust jms) ehitamine eriti odavam tuleks. Või tuleks?
                    minu teada tuleks

Comment

Hm miskipärast ei näinud ennist siin ühtegi teemat kus sellist lahendust kasutataks. Ju ta siis miskit pidi halvem ikka on. Või oskad äkki lähemalt rääkida/näidata? Kindlasti on oluline et võimendi ei tilbendaks kuskil eraldi vaid oleks kenasti kasti taga ning oleks reguleeritav.

Comment

aga äkki mõni tegelane kes sellega tegeleb räägib sulle lähemalt

Comment

Kas selline elemendi paigutus on sobiv?
                          Mingeid vaheseinu toestamiseks ei ole plaanis teha, või oleks vaja?

Comment

mõni tugi tuleks ikka kasuks.

Comment

Originally posted by xrs+Nov 30 2005, 20:58--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (xrs &#064; Nov 30 2005, 20:58)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-traktorist@Nov 30 2005, 20:00
                              Saad sa mulle sealt näidata mõnda võimendit tuppa ning mis sobiks kasvõi teoorias mu elemendiga ?? [/b][/quote]
                              sama küsimus
                              1 küsimus veel.Kust audest internetist tellida saab?
                              Viljandis elan.

Comment

Working...
                              X