Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata Alpine Type-R 12'' bassikast?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvata Alpine Type-R 12'' bassikast?

tervist

kas on mõtet sellist elementi endale osta sellise raha eest või on 2300.- kr eest midagi paremat?
    valjukas siis selline
    Alpine

Alpine

siin veel sellest natuke infot

Comment

Tundub olevat väga valus elukas, umbes 5cm peak to peak 12" kohta, mmm:P Kaks tükki paneks arvatavasti juba betoonseinad kaasa õõtsuma

Comment

Originally posted by ahtol@Dec 6 2005, 09:50
        Tundub olevat väga valus elukas, umbes 5cm peak to peak 12" kohta, mmm:P Kaks tükki paneks arvatavasti juba betoonseinad kaasa õõtsuma
        ennem ei õõtsu sul midagi, kui sul vastavat võimu pole :P
        Viljandis elan.

Comment

ma tahax teada, kas 2300 kr eest saab midagi paremat, kui ei, siis ma võtan selle ära...
          võim on olemas... :P

Comment

Räägi mida sa üldse valjuka juures hindad. Mis "parameeter" on sulle kõige tähtsam? Siis saab edasi rääkida, kas vastava raha eest on "paremat" või ei. Ilu on vaataja silmades muide

Comment

tahaks saada heli kvaliteeti, rõhku ja ka kindlasti valjuka välimust!
              Ma saan aru, et kõike ei saa!

Kus kohast sa seda võtad, et selle valjuka käik (Xmax) on 5cm? <_<

Comment

suurelt kirjas et 1500w voofer ja siis allpool väikselt, et power handling 200-500w...ehjah, mulle meeldib alpine marketingiosakond... :lol:

Comment

sellise summa kohta on nagu tundlikust vähe audese 100-l on sama palju (87db)

Comment

põhimõtteliselt on se siis mingi jama valjukas? Mis saaks siis selle summa eest?
                    mida peab ütldse jälgima elemendi ostmise puhul? (ma mõtlen präägult t/s parameetreid&#33

Comment

Väikse tundlikkuse kompenseerib suurem võimendus mis on vist olemas?
                      Ma ei tea kas teist sellise Xmaxiga elementi on üldse kõrvale panna, audes jääb ses suhtes kõvasti maha.
                      Samas selle raha eest saab mitu Starsound ssw-3800 kui spl sõber oled.
                      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

peaegu kolm tükki kui nats juurde panna

Comment

ei ole ta nii jama midagi &#33;&#33;
                          olen kuulnud selle häält ~ 150 W võimuga =)
                          väga korralikku heli teeb

Comment

ja starsound ei tee??????

Comment

mu esimene woofer oligi star sound ssw 3800, liiga odav element oli&#33; ebakvaliteetne heli. praegult on mul alpine type-l max 800w, aga tahaks nüüd midagi võimsamat saada :P
                              mul küsimus: kas te oskate öelda kui palju sellel valjukal on käigu pikkus? ma tean et seda käiku tähistatakse s/t süsteemis (Xmax&#39;iga)&#33;
                              minu andmed ütlevad, et käik on sellel 18,2 mm&#33; kas se vastab tõele?

Comment

Working...
                              X