Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
võibolla asi lihtsalt selles, et inimene ei soovi oma autosse suurt, 2 subwoofriga kasti.
Loomulikult ei kahtlegi ma starsoundi võimekuses, tartus autoshowl müdistas 2 10 tollist starsoundi ühes universaalis vägagi julmalt.
Alpine elementide kohta ei oska ka midagi halba öelda, isiklikult mulle meeldis alpine heli rohkem kui näiteks infinity oma.
Originally posted by greddy@Dec 8 2005, 22:55 mu esimene woofer oligi star sound ssw 3800, liiga odav element oli! ebakvaliteetne heli. praegult on mul alpine type-l max 800w, aga tahaks nüüd midagi võimsamat saada :P
mul küsimus: kas te oskate öelda kui palju sellel valjukal on käigu pikkus? ma tean et seda käiku tähistatakse s/t süsteemis (Xmax'iga)!
minu andmed ütlevad, et käik on sellel 18,2 mm! kas se vastab tõele?
tahaksid võimsamat ? :lol: äkki alusta sellest et osta korralik võim ja starsound teeb selle rahaeest kõige paremat heli
Originally posted by greddy@Dec 9 2005, 15:28 mul on praegult võim alpine MRD-M501 ma ei ütleks, et se jama oleks
nüüd ma tahakski saada ka alpine woofrit :P võim
ripspeed: kas sa tahad öelda, et mu võim on nõrk w? millise võimsama võimu saaks siis sellise hinna eest?
mulle on asjatundjad öelnud seda, et võim peab olema 2X võimsam, kui woofri rms! see tähendab seda, et kui element on 500W rms, siis võim peab olema 1kW
Comment