Teade

Collapse
No announcement yet.

2*12 vs 1*15tolli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sander119@Dec 18 2005, 22:41
    starri kohta ütlen et täielik saast kuna ostsin elemendi millel on 2800 max nom on 1200 ja kas sellest tuleb siis nii palju välja ka kui andmete järgi huiat mingi 400 pioneer teeb täpselt samat ja see starsound hakkas selle võimu taga kärsa haisu välja ajama http://www.mts.ee/catalog/product_info.php...products_id=229 kuigi nominaal on 1200 ja võim annab kahe oomi juures 950 kõlar on ka muidugi kahe oomine võim oli poole peale keeratud. Mu paljud tuttavad on starsoundi firma asju ostnud ja keegi pole rahule jäänud heli kvaliteet on jumala null võrreltes alpinega või pioneeriga see on sama hea kas ostad 500 alpine või 2800 starsoundi asi on selles sellise hinnaga ei sa ühtegi korraliku asja mul oendal pioneer praegu starsound jääb ikka alla.
    jutt tundub nagu lampi-huupi-loopimine. Räpparit sust ei saa, ole rahulik ja ära parem üritagi!

Keerasid enda signaali kandiliseks ja asi ei jahutanud ennast nii nagu oleks pidanud, end of Story!
    -

Comment

sorry,aga kas teile ei tundu,et Alpine ja Star Sound pole üldse sama hinnaklassi elemendid?Üx nagu tunduvalt kallime,kui teine.
      samahea,võix juba siis võrdlusex tuua mõne RF elemendi....

Comment

kuidas te aru ei sa ma tahan öelda et starsound on nii odav firma selle hinna eest ei sa sa kungi midagi korraliku ja strasoundiga on nii ka et kord võid saada normaalse asja ja teine kord saad sellise saast et kukku pikali võid sinna üks kõik mida taha lükkat ja ei tule ikka head heli välja kastis mis te arvate et mingi lambi mõõtmetest tehtud kast ei jumala õiged mõõtmed ka

Comment

te olete starsoundis nii kinni sest teil on starsound ja te ei taha tõtt välja öelda ostke mingi teise firma element (tuntuma firma) ja võrrelge heli.

Comment

Originally posted by sander119@Dec 19 2005, 23:18
            te olete starsoundis nii kinni sest teil on starsound ja te ei taha tõtt välja öelda ostke mingi teise firma element (tuntuma firma) ja võrrelge heli.
            võiksid üle saada sellest vb kõigil pole rahalisi võimalusi et osta endale mingi 3k eest RF <_<

pealegi ma usun et starsound on igati võimeline RF iga võistlema kui kast õige teha.
            TeamRMS

Comment

Originally posted by sander119@Dec 19 2005, 23:18
              OT: Ma ei saa aru, milles on su probleem :blink: kui sa juba ühe korra mainisid, et sulle Starsound ei meeldi, siis miks pead sa terve teema oma mõtetut möla ajama. Kellegile sellest ju mingit kasu ei ole <_<

Kui minna teemase siis olen ka Deusiga nõus et 2x12" on 1x15" üle. Aga noh kui raha veidi vähem, saab ka 15" väga edukalt hakkama B-)

Comment

Originally posted by sander119@Dec 20 2005, 00:13
                kuidas te aru ei sa ma tahan öelda et starsound on nii odav firma selle hinna eest ei sa sa kungi midagi korraliku ja strasoundiga on nii ka et kord võid saada normaalse asja ja teine kord saad sellise saast et kukku pikali võid sinna üks kõik mida taha lükkat ja ei tule ikka head heli välja kastis mis te arvate et mingi lambi mõõtmetest tehtud kast ei jumala õiged mõõtmed ka
                Sander no Andke andeks, sellist "ala" arukat juttu pole ammu lugenud. Tuntud firma oleks siis??...Radiotehnika on tuntud firma, kogu venemaa teab seda ńime, kas siis heli kannatab kohe kriitikat?

Olete kursis palju maksab Alpine elemendil firma märk?

Palju tahavad erinevad maaletoojad, edasimüüjad jms. tegeleased, kes kõik nõuavad tükikest koogist? + AS Eesti Vabariik ja maksud...

Palju saab siis maksta elemendi valmistamiseks vajaminev materjal, ilma töö hinda arvestamata?

Kuna Alpine vms. firma teeb endale ka tunduvalt suuremat reklaami võrreldes StarSoundiga, peab kusagilt selleks vaja minev raha tulema. Vaevalt, et nad lotot mängivad, pigem keevitatakse hinnale miski "pisike" protsent juurde. Lõpptulemus ongi see, et asi, mis tegelikult sittagi ei maksa, on Eesti turul 3k. hinnaga.

Naeruväärseks muutub teema, oleks vast mõistlik see BS sulgeda.
                S A C
                Siberian Audio Concept

Comment

Ma vaikselt hakkan pihta saama mis mehe probleem on... ostis kindlasti kõige odavamad kõlarid mida starsoundi tootevalikus pakkuda on ja siis sõbra autos kuulis miskeid no ütleme kaks kolm korda kallemaid alpinesid ja kohe ka välgatas... näe krdi saast see starsound ikka küll :lol:

Comment

starsoundi kõlar maksis 2800 krooni see punase kolmnurgaga nominaal oli 1200 ja kahe oomine on see sinu arust starsoundi kõige odavam

Comment

Originally posted by sander119@Dec 23 2005, 14:14
                      starsoundi kõlar maksis 2800 krooni see punase kolmnurgaga nominaal oli 1200 ja kahe oomine on see sinu arust starsoundi kõige odavam
                      Kui elemendil ikka õiget kasti pole, siis ei saa ka kõige kallimast elemendist head heli. Millise kastiga oli tegu Sinu SS&#39;il?

Comment

Originally posted by ranz@Dec 20 2005, 08:17
                        Ma vaikselt hakkan pihta saama mis mehe probleem on... ostis kindlasti kõige odavamad kõlarid mida starsoundi tootevalikus pakkuda on ja siis sõbra autos kuulis miskeid no ütleme kaks kolm korda kallemaid alpinesid ja kohe ka välgatas... näe krdi saast see starsound ikka küll :lol:
                        Äkki ta on kurt?

Hetkel piisab minule 2x300w rms woofrist küll ja küll.
                        Kui tema arust on 2x600w rms vähe, siis on tõenäoline, et:

1. Viskas subwoofri ilma kastita pagassi.
                        2. võimendiks kasutas maki väljundeid.
                        3. unustas metsamehe klapid pähe
                        4. on lihtsalt kurt.

Piis&#33;

Comment

Originally posted by do_it_right_way+Dec 23 2005, 17:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (do_it_right_way &#064; Dec 23 2005, 17:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ranz@Dec 20 2005, 08:17
                          Äkki ta on kurt?

Hetkel piisab minule 2x300w rms woofrist küll ja küll.
                          Kui tema arust on 2x600w rms vähe, siis on tõenäoline, et:

1. Viskas subwoofri ilma kastita pagassi.
                          2. võimendiks kasutas maki väljundeid.
                          3. unustas metsamehe klapid pähe
                          4. on lihtsalt kurt.

Piis&#33; [/b][/quote]
                          Täiesti arutu, nokkiv ja ebaviisakas postitus.

Endal oli kah see küsimus päev tagasi arutlusel, kas 2x12" (ssw-3000) või 15" (ssw-3800), otsustasin 2x12" kasuks, esmalt juba sellepärast, et 2x12" vajavad kokku, kahepeale 100Liitrist kasti, seevastu 15" üksinda tahab saada 116 Liitrit. Autos, kus pagasniku iga cm arvel loeb 16 Liitrit nii mõndagi, kuna woofrid ainsaks ei jää mis sinna mahtuma peavad.
                          Teiseks põhjuseks juba eelnimetatud +3dB elemendi pealt. Kui 15" -sel on SPL 1w/1m 90,5 ja 12"-sel 87,8 siis liites teise 12" elemendi juba olemasolevale saame kokku 90,8dB. See juba üsna rõõmus eelis arvestades ka pindaladega. Kuna ka RMS võimsused vaid 50W ssw-3800 poole kalduvad, ei suuda see mitte 2 väiksemaga võistelda.
                          S A C
                          Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Silver+Dec 23 2005, 15:02--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Silver @ Dec 23 2005, 15:02)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-sander119@Dec 23 2005, 14:14
                            Kui elemendil ikka õiget kasti pole, siis ei saa ka kõige kallimast elemendist head heli. Millise kastiga oli tegu Sinu SS&#39;il? [/b][/quote]
                            samad kastimõõtmed mis omitronist kaasa anti ja proovisin bassbox pro ga tehtud kasti kaasa üle 700 rms taha lasta ei kannatanud on see loogiline et tal on rms 1200 ja mingi
                            600 rms-iga vimu taga läheb magnet kuumaks ja pool hakkab vastu põhja käima

Comment

päris huvitav lugeda seda teemat,unustasin vahepeal ära isegi,mis pealkiri oli...
                              keegi võix asja lukku panna,asjal puudub mõte...
                              [FONT=Geneva]Fuck da Bass economic&#33;&#33;&#33;

Comment

Originally posted by sander119+Dec 23 2005, 22:10--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sander119 @ Dec 23 2005, 22:10)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                                Originally posted by Silver@Dec 23 2005, 15:02
                                <!--QuoteBegin-sander119
                                @Dec 23 2005, 14:14

Kui elemendil ikka õiget kasti pole, siis ei saa ka kõige kallimast elemendist head heli. Millise kastiga oli tegu Sinu SS&#39;il?
                                samad kastimõõtmed mis omitronist kaasa anti ja proovisin bassbox pro ga tehtud kasti kaasa üle 700 rms taha lasta ei kannatanud on see loogiline et tal on rms 1200 ja mingi
                                600 rms-iga vimu taga läheb magnet kuumaks ja pool hakkab vastu põhja käima [/b][/quote]
                                noo pooli vasta põhja suudame me ajada ma usun et paarisaja vatiga kahh kui sööta sisse ülimadalaid hz + kui ajad siinuse liiga kandiliseks + vb vale kast mida iganes kõike..siis ongi sellinne tulemus..ja kui ta veidi kärsakat annab..see ei tähenda et nüüd annab otsad..uued asjad "haisevadki" vahest
                                ise kuulnud ssw3800 mängimas...sellerahaeest mis ta on..on küllalt tümmi ikke ja ple nagu laita midagi...olen kuulnud 2xsswd6000 mängimas (noh..need starsoundi tuuma woofrid mis 1500w rms) ja noo ple ka apsull midagi laita
                                põhimõtteliselt ei näe küll mingit suurt kriitikat selle firmakohta..lihtsalt ma näen et osa rahvas on oma vanas kinnisidees kinni ja kõik (täpselt nagu isa mul..:"et oiblää oli mul kunagi jawa olin nii kõva tegija..tänapäeva suzud on mõttetud sellekõrval ")

ühesõnaga..kui sulle ei meeldi..ära osta ja ära kuula siis..ole oma pioneeride/ja alpinedega või mis iganes asjadega..aga see et sulle ei meeldi ei tähenda et teised ei tohi nüüd osta ja kasutada neid...minuarust suht eesti tümminoorele rahakotipärased asjad ja kõik midagi ulmet need odavamaseeria omad plegi ju see on ju selge B-)
                                mida sa lohh vahid

Comment

Working...
                                X