Teade

Collapse
No announcement yet.

2*12 vs 1*15tolli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ütleme siis kokkuvõtteks nii... et kast peab olema õige, võim peab olema õige (ulmenumbreid ei ole vaja karjuda) ja signaal puhas mitte akndiline. Iga kõll tegelt suht uuest peast ajab kärsakat... minu Kicker nt ajas seda esimesed kaks kuud... see ei tähenda et asi sitt oleks h34r: Suuremalt jaolt jäävad jamad kasutaja enda taha... keeratakse võimult kõik põhja jne... on näe... gain... see on volume nupp ja keerame aga asja põhja :P
    BTW kui sul selle elemendiga probleeme on... tule omitroni... mul spets tehnika olemas, et panna paika võim jne.. et krt tule läbi mitte ära kuku kuskil foorumis halama, et ilgelt saast kõll on? ma vaatan süsteemi üle ja ütlen sulle milles probleem on.
    BTW BTW: sellesama elemendiga on ka SPL võistlusel korralikke nr näidatud... et jah... saast ikka jah?

Comment

Ranz, kui mitu RMS'i sa 15" Stari sisse käristasid? Sellsse odavaimasse
      -

Comment

Kui ma õigesti mäletan, siis seda oli vist kuskil 400-500w kindlasti elemendi kohta
        Ja kui sa starsound'i selgeks paskaks sõimad mis sa tast siis üldse ostsid?
        Selle kärrsamis jutu peale ütlen ma ka,et näe ostsin Ordist arvuti kasti...Raibe ajas mingit kahtlast haisu esimesed nädal aega:S Vot nüüd on ordi sita kasti teinud:P
        Cmoon kutt.
        See woofer kannatab ilusti selle 1200w ära ja just sellest olenebki kõige rohkem kas heli puhas või heli kandiline.No ma lasin kah oma 100w-100-6 suhteliselt peeneks aga see oli minu viga, sest korralikult sisse mängida tal ei lasknud ja seda kõike 50w ressiiveri taga. :S
        Ma päris kindel ei ole aga minu meelest oli esimesed paar nädalat mul ka mingi kärsakas üleval.
        Ise mõtlesin samuti selle "Tähe heli" peale mida sa puhta saastaks sõimad.
        Mõttetu vaidlus tegelikult, sest ma arvan, et sa kuulasid sõbra autos mingit sq kõlli vms...Ja kõvemini ta ei saa elusees mängida:P
        Loe rohkem siin foorumis ja Streetrace'is teemasid siis saad aru, et mitu eesti rekordit sündinud starsoundi poolt sellel aastal SPLis ja kui need selline saast oleks nagu sa väidad siis neid vist poleks
        Viga on kasutajas! ma olen täiesti kindel
        Mäll-mäll

Comment

Originally posted by sander119@Dec 19 2005, 23:13
          kuidas te aru ei sa ma tahan öelda et starsound on nii odav firma selle hinna eest ei sa sa kungi midagi korraliku ja strasoundiga on nii ka et kord võid saada normaalse asja ja teine kord saad sellise saast et kukku pikali võid sinna üks kõik mida taha lükkat ja ei tule ikka head heli välja kastis mis te arvate et mingi lambi mõõtmetest tehtud kast ei jumala õiged mõõtmed ka
          :wacko: mees hangi elu ! SSW 3800 on väga pro element kui õieti kasutada oskad B-)
          In SPL we Trust! 136,4 db

Comment

Working...
          X