Ütleme siis kokkuvõtteks nii... et kast peab olema õige, võim peab olema õige (ulmenumbreid ei ole vaja karjuda) ja signaal puhas mitte akndiline. Iga kõll tegelt suht uuest peast ajab kärsakat... minu Kicker nt ajas seda esimesed kaks kuud... see ei tähenda et asi sitt oleks h34r: Suuremalt jaolt jäävad jamad kasutaja enda taha... keeratakse võimult kõik põhja jne... on näe... gain... see on volume nupp ja keerame aga asja põhja :P
BTW kui sul selle elemendiga probleeme on... tule omitroni... mul spets tehnika olemas, et panna paika võim jne.. et krt tule läbi mitte ära kuku kuskil foorumis halama, et ilgelt saast kõll on? ma vaatan süsteemi üle ja ütlen sulle milles probleem on.
BTW BTW: sellesama elemendiga on ka SPL võistlusel korralikke nr näidatud... et jah... saast ikka jah?
BTW kui sul selle elemendiga probleeme on... tule omitroni... mul spets tehnika olemas, et panna paika võim jne.. et krt tule läbi mitte ära kuku kuskil foorumis halama, et ilgelt saast kõll on? ma vaatan süsteemi üle ja ütlen sulle milles probleem on.
BTW BTW: sellesama elemendiga on ka SPL võistlusel korralikke nr näidatud... et jah... saast ikka jah?
Comment