Teade

Collapse
No announcement yet.

Creative bassikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Creative bassikas

Tervist

olen lugenud siin postitusi, kus räägitakse subwoofri kasti mõõtmetest. Endal siis seisab laua all creative 2.1 250d megaworks-i subwoofer. Kasti suurus on 17,238 liitrit. Kuna woofer ise on 8' läbimõõduga ja vähemalt tehaseandmetel antakse aktiivvõimust 150W??? subwoofrile, et siis kas kast on sellisele elemendile sobiva suurusega? Küsiks sellist asja ka veel, et kas see aktiivvõim mis subwoofri sees paikneb, ka kvaliteeti mõjutab(aktiivvõim paikneb keset subwoofrit).

endal sama süsteem...pult pees
    räägi kas puli maha ei ära

Comment

Tead endal ka pult pees. Aga ma ei viitsinud hakata garantiise saatma, kuna siis läheks aega enne kui asja tagasi saab(veel pool aastat garantii lõpuni aega). Mul ei tööta select nupp, aga noh volume-t saab regullida ja kõik muu käib arvutiga. Muide kui garantiise viid siis teata mullegi kuidas läks.

Comment

Milles probleem? Kui kõlar mängib nii nagu peab, siis miks hakata uut kasti tegema Võim seal sees nüüd küll mingit kvaliteeti ei mõjuta(kui seda peaks ka olema :lol: )

Comment

Originally posted by bls@Dec 21 2005, 22:04
          Milles probleem? Kui kõlar mängib nii nagu peab, siis miks hakata uut kasti tegema Võim seal sees nüüd küll mingit kvaliteeti ei mõjuta(kui seda peaks ka olema :lol: )
          Ma lihtsalt huvi pärast küsisin, et kuidas selline suur lapik ese keset kasti võib heli liikumist mõjutada. Muidu jah kõlar mängib päris hästi, ainult et väga madalatel sagedustel hakkab nagu lõrisema liiga suurest õhu voolust torus.

Comment

Jah, aga seda ka siinusega madalatel sagetustel. Muusikat kuulates seda lörinat vaevalt kuulda on.

Comment

kui kõrvaga täpselt seda lõrina heli sihid, siis kuuleb ära küll , muidugi juhul kui helitugevus on päris suur.

Comment

mingeid woofer teste küll teha ei kannata, aga muidu musa kuulata annab küll normaalses toonis, st et bass üle ei peksa

Comment

Working...
                X