Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Arvan,et teema päris huvitav, igal asjal on oma mõte olemas?Mul majas mitu huvilist,kõik vanad valjukad on käigus,isegi 200-sest solgitorust sai "wuufer".Mis tervisesse ja "impoks saamisse""puutub siis isegi lastevorstis on piisavalt ee-sid.
Originally posted by ilmar@Dec 19 2005, 01:23 Arvan,et teema päris huvitav, igal asjal on oma mõte olemas?Mul majas mitu huvilist,kõik vanad valjukad on käigus,isegi 200-sest solgitorust sai "wuufer".Mis tervisesse ja "impoks saamisse""puutub siis isegi lastevorstis on piisavalt ee-sid.
Kui tugevdustega toru, siis täitsa OK, ise olen 300'sest teinud. Alguses natukene kumises aga pärast sai mõned pigimati ribid pandud lihtsalt ja väga vinks vonks tuli plastiku kohta
1) Kas "mune" vahule ei klopi, vibratsioon ei hakka segama?
2) Kui kaua kannatab sellise ehitusega toolis( ebamugav ju ) filme vaadata? Mulle vist ka ilma bassivibrata sellisel toolil 10 min. filmi vaatamisest piisab
Originally posted by S.S.@Dec 19 2005, 17:09 2 küsimust
Projekt on ju hea aga :
2) Kui kaua kannatab sellise ehitusega toolis( ebamugav ju ) filme vaadata? Mulle vist ka ilma bassivibrata sellisel toolil 10 min. filmi vaatamisest piisab
Edu!
imo, filmis ei ole ju tavliselt sellist pidevat "träna bassi" et hakkaks ullemalt raputama, ning lisaks ei ole ka selliseid kohti filmis nii palju kus see element ma ei tea msi mürinat võiks teha et üle viskaks.
Originally posted by S.S.@Dec 19 2005, 15:09 2 küsimust
Projekt on ju hea aga :
Edu!
1) ega siis ei pea nii valjult ka kuulama et munad vahule lööb
2) mulle meeldib see tool ma olen juba harjund :P mulle ei meeldi mingi räigelt sigrelt istuda jne jne jne ...... suht lebo peab olema
Originally posted by jannozz50+Dec 19 2005, 18:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jannozz50 @ Dec 19 2005, 18:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-S.S.@Dec 19 2005, 15:09 2 küsimust
Projekt on ju hea aga :
Edu!
1) ega siis ei pea nii valjult ka kuulama et munad vahule lööb
2) mulle meeldib see tool ma olen juba harjund :P mulle ei meeldi mingi räigelt sigrelt istuda jne jne jne ...... suht lebo peab olema [/b][/quote]
wtf, kui see tool on sinuarust lebo siis okei mida iganes, järgmisena paneme siis kaks 15" starsoundi diivanisse, vat seda ma nimetan leboks B-)
Comment