Teade

Collapse
No announcement yet.

18"bassikas tooli all

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

naistel võib seal küll lõbus istuda olla
    aga noh..mõni vana võib ka kaifi saada sellest :P
    mida sa lohh vahid

Comment

Arvan,et teema päris huvitav, igal asjal on oma mõte olemas?Mul majas mitu huvilist,kõik vanad valjukad on käigus,isegi 200-sest solgitorust sai "wuufer".Mis tervisesse ja "impoks saamisse""puutub siis isegi lastevorstis on piisavalt ee-sid.

Comment

Originally posted by rainx666@Dec 18 2005, 22:56
        naistel võib seal küll lõbus istuda olla
        irw peab järele proovima

Comment

Originally posted by ilmar@Dec 19 2005, 01:23
          Arvan,et teema päris huvitav, igal asjal on oma mõte olemas?Mul majas mitu huvilist,kõik vanad valjukad on käigus,isegi 200-sest solgitorust sai "wuufer".Mis tervisesse ja "impoks saamisse""puutub siis isegi lastevorstis on piisavalt ee-sid.
          Kui tugevdustega toru, siis täitsa OK, ise olen 300'sest teinud. Alguses natukene kumises aga pärast sai mõned pigimati ribid pandud lihtsalt ja väga vinks vonks tuli plastiku kohta
          -

Comment

2 küsimust

Projekt on ju hea aga :

1) Kas "mune" vahule ei klopi, vibratsioon ei hakka segama?

2) Kui kaua kannatab sellise ehitusega toolis( ebamugav ju ) filme vaadata? Mulle vist ka ilma bassivibrata sellisel toolil 10 min. filmi vaatamisest piisab

Edu!
            Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
            Denon PMA700V/ st.võim
            Pioneer PD-S705/CD keerutaja
            Käsitööna valmistada lastud monovõim
            Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised

Comment

Originally posted by S.S.@Dec 19 2005, 17:09
              2 küsimust

Projekt on ju hea aga :

2) Kui kaua kannatab sellise ehitusega toolis( ebamugav ju ) filme vaadata? Mulle vist ka ilma bassivibrata sellisel toolil 10 min. filmi vaatamisest piisab

Edu!
              imo, filmis ei ole ju tavliselt sellist pidevat "träna bassi" et hakkaks ullemalt raputama, ning lisaks ei ole ka selliseid kohti filmis nii palju kus see element ma ei tea msi mürinat võiks teha et üle viskaks.

edit: kirjaviga
              Viljandis elan.

Comment

Originally posted by S.S.@Dec 19 2005, 15:09
                2 küsimust

Projekt on ju hea aga :

Edu!
                1) ega siis ei pea nii valjult ka kuulama et munad vahule lööb

2) mulle meeldib see tool ma olen juba harjund :P mulle ei meeldi mingi räigelt sigrelt istuda jne jne jne ...... suht lebo peab olema

Comment

Originally posted by jannozz50+Dec 19 2005, 18:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jannozz50 @ Dec 19 2005, 18:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-S.S.@Dec 19 2005, 15:09
                  2 küsimust

Projekt on ju hea aga :

Edu&#33;
                  1) ega siis ei pea nii valjult ka kuulama et munad vahule lööb

2) mulle meeldib see tool ma olen juba harjund :P mulle ei meeldi mingi räigelt sigrelt istuda jne jne jne ...... suht lebo peab olema [/b][/quote]
                  wtf, kui see tool on sinuarust lebo siis okei mida iganes, järgmisena paneme siis kaks 15" starsoundi diivanisse, vat seda ma nimetan leboks B-)
                  Viljandis elan.

Comment

diivanisseeeeeeeee................

Comment

oki eks sa siis pane seed starsoundid diivanisse tahan näha

Comment

kas sa seda elementi maha ei taha myya ? kui myyd siis ostaks 2ra ,sest mul on vaja 18"

mul siin aktiiv woofri kast JBL (v6imendi on sees) elementi pole...

Comment

see ka , et sellise asjaga saab lasta edukalt 8-12Hz, mis on üliohtlik päkapikke ja jõuluvanasid tekitav sagedus :P

Comment

Kurat mul sellist asja ei ole...Aint täna aasta aega vanaks saanud 100w-100-6 aga jõuluvana käis mul külas küll
                            Mäll-mäll

Comment

Originally posted by helitechnic@Dec 22 2005, 19:53
                              kas sa seda elementi maha ei taha myya ? kui myyd siis ostaks 2ra ,sest mul on vaja 18"

mul siin aktiiv woofri kast JBL (v6imendi on sees) elementi pole...
                              hetkel ei taha ära anda veel.

Comment

Working...
                              X